RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Brann-spiller syk

Sist oppdatert:
Så har det skjedd igjen. Brann-forbannelsen. Ikke før var Migen Memelli blitt Brann-spiller, så bar det på sykehus med komplikasjoner.

Migen Memelli har ikke vært på Brann-trening siden laget kom tilbake fra La Manga for halvannen uke siden. Albaneren trodde han hadde pådratt seg influensa, men det skulle vise seg å være mer alvorlig enn som så.

- Han har fått en bakteriell infeksjon som heter Periton Sylitt. Det er en infeksjon som ligger bak mandlene og mellom øret og kjeven. Hadde han gått noen dager til, så hadde det dannet seg en veskefylt byll med bakterier og da måtte han hatt et kirurgisk inngrep, forklarer brannlege Ola Jøsendal til iBergen.no.

Infeksjonen, som verken er uvanlig eller vanlig, påfører både feber og smerter i ansiktet.

- Migen har hatt både feber og ikke minst store smerter i det siste, sier Jøsendal.

I siste liten
Sykdommen behandles vanligvis med antibiotika, og det var i siste liten at Memelli fikk påvist infeksjonen.

- Hva kunne et kirurgisk inngrep betydd for spilleren?

- Det hadde vel ikke betydd mer enn at han hadde fått en uke ekstra på sidelinjen.

Memelli skal i dag til undersøkelse igjen ved Øre-nese-hals avdelingen på Haukeland Universitetssykehus, og Jøsendal håper og tror infeksjonen er så pass på retur at spissen er tilbake i full trening mot slutten av uken.

Mons Ivar Mjelde liker heller ikke at Memelli har vært syk i halvannen uke. Memelli har fått liten tid til å vise seg frem før seriestarten, og er dermed enda lengre unna en plass både i startoppstillingen og som første innbytter på spissplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere