RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Dagens Dobbel-gevinst?

Sist oppdatert:
Vi tar en røver og spiller femtevalget Speedy Ball alene.

Klikk her for Nettavisens DD-tips

De som fulgte våre tre 100-kroners dobbelforslag i forrige uke kunne heve over 2.100 kroner i lukene. I kveld satser vi nok engang på høy odds og mer jubel for våre kunder.

I den første avdelingen skiller tre hester seg klart ut på kapasitet, men vi synes variable 1 Todden blir i overkant stor favoritt. Riktignok står han forlokkende til på strek, men han må han en toppdag for å holde unna for to seiersvante tilleggshester. Både 5 Arn Jaros og 7 Låhne Trym vil komme billig frem til storfavoritten da det bare er to hester på strek i det lille feltet. Arn Jaros kan skilte med 15 seire på 46 starter, og Gudmestad-traveren er klart god nok til å kjempe om seieren nå som han har fått et løp i kroppen etter to måneders pause. Låhne Trym har galoppert seg bort i begge sine starter for sin nye trener, men dette er en lørdagshest på sitt beste. Vant 6 av 18 starter i fjor, men venter fortsatt på årets første. Vi blir ihvertfall ikke overrasket om Tengsareid kjører først over mål med 5-åringen.

Flott ellevtespor
Det er selvfølgelig bare tull, men faktum er at tilfeldighetene vil ha det til at 11 Speedy Ball`s to seire denne sesongen har kommet fra dette
begredelige startsporet. I kveld er han dog innstrøket et spor slik at utgangsposisjonen blir en tanke lettere for 6-åringen. Begge seirene ble tatt i mai over kveldens mellomdistanse, og var av den solide sorten. Først vant Gum Ball-sønnen helenkelt etter at Rune Wiig hadde presset på i dødens underveis, mens gangen etter imponerte den eierkjørte vallaken like mye. Stian Svendsen angrep fra 3. utvendig (en posisjon som er innen rekkevidde i kveld også) og hadde igjen lett spill mot mål. Utifra de siste resultatene er muligens formen litt på retur, men husk at hesten har vært ute i harde lag på slutten. Det er få kanoner i kveldens DD-2, og vi tar derfor sjansen på femtevalget til flott odds.

Våre tre hester i første avdeling gir nemlig hhv 25, 50 og 136 i dd-odds. Nå er omsetningen bare snaue 100.000 så oddsene kan forandre seg før spillestopp kl. 20.40.

Kjøp vårt ekspertforslag til 90 kroner og bli en vinner du også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere