Christina Watches-Onfone, med Michael Rasmussen og norske Frederik Wilmann på laget, syklet i natt den nest siste etappen i Tour de San Luis. I likhet med laget som Omega Pharma-Quick Step og Team SaxoBank desongdebuterer det danske laget i Argentina.

Hjemme i Danmark raser spekulasjonene om hvorvidt den dopingdømte italieneren Davide Rebellin blir å finne på Rasmussens lag om kort tid. Både politiken.dk og ekstrabladet.dk mener å vite at Rebellins agent har vært i kontakt med Christina Watches-Onfone. 40-åringens agent skal ha fortalt det danske laget at Rebellin er interessert i ethvert kontraktsforslag foran 2012-sesongen.

Rebellin er mest kjent for å ha vunnet Amstel Gold Race, La Flèche Wallone og Liège-Bastogne-Liège samme sesong. Før Phillipe Gilbert klarte bragden forrige sesong var Rebellin den eneste som hadde gjennomført dette kunststykket. Rebellin vant rittene i 2004.

Rebellin var lagkamerat med Christina Watches-syklisten Stefan Schumacher i det særdeles dopingbefengte Gerolstiner-laget på 2000-tallet, før begge testet positivt for CERA, tredjegenerasjons EPO, under de olympiske lekene i Beijing.

LES OGSÅ:Har ingen problemer med Schumacher

Etter endt suspensjon har både Rebellin, Schumacher og Rasmussen kjørt for det italienske laget Miche. Rebellin viste tegn til gammel storhet da han vant både Tre Valli Varesine og Trofeo Melinda i Michetrøyen i fjor.

Politiken spekulerer i om Christina Watches-Onfone vil bli nødt til å signere flere ryttere på grunn av sitt løpsprogram. Blant annet ser det ut til at danskene skal kjøre Post Danmark Rundt parallelt med det portugisiske etapperittet Volta a Portugal.

Et slikt scenario vil kreve mye av sportssjef Michael Blaudzuns mannskap. Dermed kan det være meget aktuelt å fylle opp troppen med to ryttere. Lønningslisten vil da telle seksten mann, som er det maksimalt tillatte for et lag som Christina Watches.

Christina Watches-Onfone har ikke uttalt seg om den mulige Rebellin-overgangen.