*Nettavisen* Sport.

Ny gevinst på Leangen?

Våre tre siste V5-forslag har gitt overskudd på trønderovalen. I kveld spiller vi både V5 og Dagens Dobbel.

18.08.08 13:53

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Klikk her for DD-forslag

4. august ble utbetalingen bare 313 kroner i V5A, men vi tok den for bare 96 kroner samt at vi fikk 5 rette 10 ganger på det store forslaget. Det betød 1796 i overskudd totalt. I B-spillet nøyde vi oss med et lite forslag til 126 kroner som utbetalte 824 kroner. Ingen store summer, men likevel et totalt overskudd på 2500 denne mandagskvelden.
Tirsdag 12. august var det så lunsjtrav i Trondheim og igjen ble det en moderat V5-utbetaling. Da gjelder det å satse riktig, dvs samlebonger på de større forslagene. Vårt minste forslag til 108 kroner satt klokkerent med magre 365 kroner til utbetaling, men siden den store bongen var identisk - bare ganget med 10 - ble det over 2800 kroner i overskudd på våre tre spilleforslag.

Totalt overskudd på våre tre V5-spill disse to kjøredagene har dermed vært fine 5328 kroner - i lette omganger der de fleste taper penger.

Vi tror ikke på femsifret utbetaling i dag heller, og velger kun å spille et lite V5-forslag til 144 kroner.

Bankere i enklere omgivelser
5 Flybyjet har vunnet 3 av 4 løp denne sesongen, og tapet kom da hesten ikke tålte langreise til V75 på Biri nest sist. I seiersløpene har 4-åringen vunnet enkelt, og med med den antatt verste konkurrenten strøket tror vi på ny seier for Coktail Jet-sønnen i V5-3.

5 Gundersokken er pålangtnær like åpenbar da det er flere gode travere på startstreken i V5-4. Vi tror imidlertid den startraske 5-åringen piler til tet, og tar årets tredje seier. Etter to fine tetseire ble det tidlig kvelden som hardt betrodd i V75 på hjemmebane 21. juni. Da må hesten ha vært indisponert. Sist var hesten ute i V65 på Bjerke, og igjen gikk hesten i front helt til knallgode Langli Aron kom fykende - da feilet Gundersokken. Viste fin fart etter feiltrinnet, og i kveld satser vi på at Ole Johnsen atter styrer rett til tet - denne gang for å bli der til mål er passert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Selvom kun åtte ekvipasjer stiller på startstreken i de to første V5-avdelingene (forøvrig en skremmende utvikling med mange små felter om dagen) er det ikke lette løp å finne ut av. Vi velger å krysse seks hester i V5-innledningen, mens vi heldekker et svakt stayerløp i den andre avdelingen.

Spennende V5-finale
Et fint eliteløp for varmblods avslutter V5-spillet og vi streker tre hester på bongen. 2 Dirk Palema var meget lovende som unghest, men skader har ødelagt mye for Alf Palema-sønnen. Kom ut etter lang pause 28. juli, og imponerte ved å vinne fra dødens for sin eier og trener Annika Gresseth. Igjen er forutsetningene fine for åtteåringen som blir vår klare favoritt. 3 Mo Monet Hanover var hesten som bokstavlig talt måtte bite i gresseth sist, men vi gir den startraske avlshingsten sjansen til revansje fra et perfekt startspor. 8 Creek`s Tamina holder stålform, og 6-årshoppa har tjent over 300.000 kroner denne sesongen. Hun spurter alltid flott til mål, og må regnes tross et elendig startspor.

Dagens dobbel-forslag
I DD-spillet blir Gundersokken og Dirk Palema våre utgangshester, og på det minste forslaget setter vi 100 kroner rett frem. På det store forslaget til 500 kroner dekker vi imidlertid opp førstnevnte med fem hester, mens vi også tar med kapable og spurtsterke 7 Rajas Gold på fire hester i DD-2. Vi krever imidlertid at minst en av våre favoritter innfrir.

Kjøp en bong eller to og se løpene på Nrk2 kl. 22.10 i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.