Gå til sidens hovedinnhold

Ny Godset-nedtur da Ranheim ble for sterke

Michael Karlsen ble matchvinner da Ranheim senket gjestene fra Drammen.

RANHEIM - STRØMSGODSET 1-0:

Etter en etterlengtet opptur og seier mot Tromsø sist ble det en ny nedtur for Strømsgodset søndag.

Ranheim ble for sterke og vant kampen 1-0 etter at Michael Karlsen scoret kampens eneste mål på Extra Arena.

- Ser ut som en liten maur

Hjemmalget tok ledelsen etter 10 minutter da kaptein Mads Reginiussen fikk tid til å sikte og fant Karlsen inne i feltet.

Mounir Hamoud, som kom inn på Strømsgodset-laget fordi Lars Sætra var syk, hadde ingenting å stille opp med i duell med kraftspissen, som flikket inn 1-0 for Ranheim.

I TV 2s Fotball Xtra-sending reagerte Jesper Mathisen på at det var Hamoud som skulle prøve å hindre Ranheim-spissen i å score.

- Mounir Hamoud kan jo ikke ha full kontroll på Michael Karlsen inne i eget felt. Det er jo helt feil at det er han som skal stå der inne og krige med Michael Karlsen. Han ser ut som en liten maur ved siden av store, sterke Michael Karlsen. Han vipper ham unna, får den plassen han trenger og setter inn 1-0, kommenterte Mathisen.

Hamoud mener selv at han skulle hatt frispark i den situasjonen.

- Jeg føler at han drar meg litt bakover og når han drar meg, mister jeg balansen og faller. Jeg opplever at det er frispark til oss, sier Hamoud til Eurosport etter kampslutt.

Målscorer Karlsen var ikke enig i Strømsgodset-spillerens konklusjon, etter å ha snakket med dommeren om situasjonen.

- Jeg tenkte også at det var litt tvilsomt, men dommeren hadde sett på det i pausen og sa at det ikke frispark i det hele tatt, så da tar han feil, sier Karlsen til Eurosport.

Blodig Reginiussen måtte ut

I løpet av to minutter midtveis i den første omgangen var gjestene farlig frampå ved Amahl Pellegrino og Martin Rønning Ovenstad, men henholdsvis Even Barli og tverrliggeren stod i veien.

Like fartsfylt var det ikke i den andre omgangen, og gjestene fra Drammen slet med å skape de helt store målsjansene foran 1766 tilskuere på Extra Arena.

I sluttminuttene fikk Mads Reginiussen seg en real trøkk i hodet Johan Hove inne i sekstenmeteren. Ranheim-kapteinen slo først hodet i skuldra på 18-åringen, før han gikk i bakken med hodet først.

Reginiussen ble tatt av banen, men trønderne klarte å forsvare ledelsen uten sin kaptein og kunne dermed innkassere tre poeng.

Kommentarer til denne saken