*Nettavisen* Sport.

Ny jackpot i Sverige

Foto: (Hesteguiden.com)

Det er solide penger å spille om under mandagens jackpotomgang på Skellefteå. Sjekk våre V65-tips.

23.07.12 12:14

Sportspills meny mandag:
Lunsjtrav Momarken: Lett spill i lunsjen?
Dobbel V5 Klosterskogen: Herman regjerer i Skien

Oddstips: Mye jobb for Rosenborg
Oddsregnskap sist uke: Langskuddsuksess igjen

Etter en hektisk helg med V75 både lørdag og søndag og trav også både i Orkdal, på Biri og på Sørlandet søndag, er det nok å henge fingrene også denne mandagen. Med V4 fra Lindesberg, lunsjtrav fra Momarken, dobbel V5 fra Klosterskogen og en svært jackpotomgang i V65-spillet fra Skellefteå i Nord-Sverige er det rikelig med muligheter til å vinne penger.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Ca 1 1/2 million ekstra inn i sekserpotten gjør kveldens V65 på Skellefteå meget interessant. Det er ikke veldig lettløst denne mandagen og for første gang under våre Sverige-tips tyr vi til Krister Söderholm som bankerkusk. Söderholm har sin base på Umåker travbane og står med 30 seire hittil i år på 370 kjørte løp. I pengevei er det blitt ca 2 mill SEK. Med 61 seire i 2011 og 62 seire i 2010, er Krister Söderholm en bra kusk.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det handler om 6 New Shadows som ikke har noen vakker programrad, men dette er en hest som gjorde det bra i fjor hos Per Lennartsson og da dugde denne Gentle Star-sønnen alle dager i uka på Solvalla. Nå er hesten kommer i trening hos dyktige Krister Söderholm der han har gjort to løp etter lang pause. Første gang ut var han bra til tredje fra dødens, mens andre gangen så skuffet han med å gi seg etter et løp utvendig leder. Etter rapportene vi har, så har hesten blitt behandlet siden det løpet og mot fryktelig billig motstand i kveld bør dette være en meget bra vinnersjanse for seiersvante New Shadows (vunnet 7 av 27 løp). Vi bankerspiller i V65-4.
Vår rangering V65-4: A: 6 B: 9-1-7 C: 13-10-4-5-2-14-12-11 D: 8-3

V65-1 - Varmblodshester. 2640 meter autostart.
4 Helge Palema hadde et fantastisk år i regi Åke Svanstedt i fjor, men er nå tatt hjem til eieren igjen. Det kunne ikke blitt bedre med at han vant første gang ut i sin nygamle regi og det etter en reise utvendig leder. Stayerdistansen i dag passer Gidde Palema-sønnen helt perfekt da han er sterk og det er helt klar han må regnes med en fin vinnersjanse, men han møter et par gode konkurrenter.

7 Hot Pot er en av de bedre i feltet, men formen er neppe helt på topp for han var ikke mer enn han måtte nå sist på Bergsåker i et løp gode Saston vant. Nå er Bergh-traveren herdet fra tøffe løp, så han skal uansett krysses på gardering da han har stor kapasitet. 11 Elles W.Phedo er ei toppmerr som ble bortkjørt sist da Ove A Lundqvist ikke fikk tet så satte han opp et tøft tempo utvendig leder og da ble hun selvfølgelig mør tilslutt. Klaffer det med ryggene underveis, så speeder Kesaco Phedo-datteren noe fryktelig.
Vår rangering V65-1: A: 4 B: 7-11 C: 6-10-8-9-5-12 D: 2-1-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. Dubbelcupen. 2140 meter autostart.
5 Edolles Malte er en fin Lome Kongen-sønn som slet lenge med infeksjon under våren derav den lange pausen. I debuten for året så ble det tredjespor siste 600m uten rygg og han stod på godkjent til fjerde, men var ikke langt unna de tre første. Nå står han helt perfekt til bak bilen og distansen er en fordel, samt når treneren melder om en hest som har gått mye frem med løp i kroppen så skal dette være en fin vinnersjanse.

12 Cali Maks har vi virkelig blitt imponert av når vi sjekket hestens siste starter. Måten han gikk 24,9/2160m på nest sist på Bergsåker, var en sterk prestasjon. Nå skal det sies at sporet denne gangen er nitrist, men bare det løser seg litt for Järvsöfaks- sønnen er han helt klar seiersaktuell. 1 Ulvsås Brasse er ingen stor vinnerhest, men han satt fast med krefter igjen under V75 løpet nå sist så hesten holder fin form. 9 Vår Luring fikk et perfekt løp sist og da tok hun ned favoritten sikkert kort før mål. Er helt avhengig av ryggløp i det lengste så sporet er perfekt for hans del.
Vår rangering V65-2: A: 5-12 B: 1-9 C: 8-10-3-7-2-4-11-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. Lærlingsløp. 2140 meter autostart.
3 Happy Bruises har vært som forvandlet de siste startene der hun har svept feltet etter ryggløp. Det siste løpet på Dannero var helt fryktelig når hun galopperte etter 600m, men kom tilbake og vant sikkert. Etter en titt med stoppeklokka på, så hadde vi 14,6/1400m etter galoppen så denne hoppa kan flytte beina sine i det grunnlaget hun er i nå. Perfekt spor samt at lærlingkusken både eier/trener hoppa, så hun er i de beste hender.

Normalt en topp vinnersjanse, men vi ønsker å ha med 4 Patricia Bishop som slo favoritten 18. mai og da gjorde hun mye av grovjobben selv. Det eneste som er litt negativt er at Steinlager-datteren har stått med halsinfeksjon siden den siste starten så hun er litt tynt jobbet. 7 Kiss Me Kemp er interessant for hun var bra etter galopp sist torsdag, da hun gikk en 16 tid/2140m. Spor litt langt ute, men har en kusk som kjenner henne fra trening. Stor outsider.
Vår rangering V65-3: A: 3 B: 4-7 C: 9-8-12-6-2-5-1 D:10-11

V65-5/DD-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Det lukter tempo i dette løpet for det er flere startraske hester i første rekke! 5 Crusinjo er spennende når han får Ulf Ohlsson i sulkyen, da eieren er utestengt denne løpsdagen. Bare ikke Uffe blir hengende i sporene fra start, men finner seg en bra posisjon så har hesten form for seier. Han står dessuten helt perfekt inne grunnlagsmessig.

4 Monemill har fordel av sprint og rapportene er at Tap In-sønnen nærmest følger startbilen så han bør ha en fin sjanse på tet. Monemill er i følge treneren klart best med jevnt hardt tempo så det blir neppe noe lusekjøring første 1000m. Seiersaktuell fra tet. 3 Light Date er en annen startkatapult som også har en kusk som liker å brenne til fra start. Skulle Malabar Circle Ås-sønnen klare å stikke beina i mellom på startsiden, er han ikke ueffen for seieren selv om han møter litt bedre hester enn normalt.

9 Donna Sarina er litt interessant for nå har hun fått tre løp i kroppen etter lang pause samt hun står interessant til med ryggløp i et løp det lukter tempo i. Outsider som må krysses. 8 Very Sober har vært ute i knalltøffe selskap den siste tiden så hun møter enklere selskap denne gangen. Sporet forringer dog sjansene betydelig.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 5 B: 4-3-9-8 C: 1-2-7-10-6-12-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
10 Tresor D`Inverne vant sist, men var ikke på topp i følge Robert Bergh. Virker som en potensial klasseklatrer denne Orlando Vici-sønnen, som nå kommer ut etter fire ukers pause. Han må være bedre enn sist for å vinne. Er sterk denne krabaten, så er ikke utenkelig at Bergh sender han fremover direkte enten i håp om og få overta tet eller så låser han løpet utvendig leder. Topp vinnersjanse uansett posisjon.

9 Keep Well husker vi alle fra Solvalla når han satt sist i et løp under eliteloppshelgen og speedet inn til seier. Treneren er lyrisk etter det siste jobbet med Cromwell-sønnen som står helt perfekt til med tanke på at han skal kjøres i rygg. Klaffer det litt med posisjonen så speeder han ned alle hvis han er like bra som han var på Solvalla. Vi låser dette løpet på to hester, og står dermed over norgeskjenningen 5 Crusow som dog ikke er sjanseløs.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 10 B: 9-5-11 C: 3-1-6-2-4-12-7 D: 8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag