Gå til sidens hovedinnhold

Ny jobb for Kent Bergersen

Kent Bergersen går fra trenerjobben i Bodø/Glimt og blir assistenttrener i Lyn.

Kent Bergersen avsluttet trenergjerningen i Bodø/Glimt med å lede klubben tilbake til Tippeligaen. Nå har fotballnomaden fått seg ny jobb.

Fornøyd Berg
Han blir Henning Bergs assistent i Lyn.

- Jeg blir Hennings assistent, og jeg både håper og tror vi kommer til å utfylle hverandre på en bra måte, som er til det beste for klubben. Jeg vil ikke si noe om målsettinger helt ennå, for jeg må nesten få litt tid til å sette meg inn i det, sier Bergersen til LynTV.

40-åringen var innom Lyn i sin omflakkende spillerkarriere. Han fikk med seg 44 kamper i sine to år i klubben.

Berg er godt fornøyd med å få den tidligere driblefanten med i trenerteamet.

- Kenta er en bra trener som vi har stor tro på, og jeg tror samarbeidet mellom oss kommer til å bli veldig bra. Han hadde stor kapasitet som spiller, og har vist med Bodø/Glimt at han har det som trener også, sier Berg i en pressemelding.

- Bra type
Sportsdirektør Torgeir Bjarmann har stor tro på at Bergersen vil være med på å ta Lyn et steg videre.

- Det er to grunner til det. For det første er en han en bra type som vi har fulgt en stund og fått goder anbefalinger på, og for det andre er han fotballfaglig kompetent. Han er offensiv i legningen, og har vært med å ta Glimt til Tippeligaen med offensivt og bra spill, og vi både håper og tror han har det som skal til for å utvikle våre spillere, sier Bjarmann.

Per Brogeland var assistenttrener i årets sesong. Han går nå over i en annen rolle i klubben.

- Brogeland skal holde oversikten over de mest talentfulle unge norske fotballspillerne i 1. divisjon og 2. divisjon, og samtidig følge opp samarbeidsklubbene våre. Han kan bidra med stor kompetanse inn mot Ullern, Lyn Fotball og Heming, som pr. dags dato er de klubbene vi jobber mest med, forklarer Bjarmann.