Gå til sidens hovedinnhold

Ny jobb til Semb

Nils Johan Semb tar fatt på trenergjerningen igjen.

Han tar over G19-landslaget etter Tor Ole Skullerud, som går inn i trenerteamet i Vålerenga.

Semb kommer til å fortsette som leder for toppspillerutviklingsprosjektet til NFF. Han skal også fortsette som ekspertkommentator i TV 2.

- Vi er glade for at vi har fått en trenerkapasitet som Nils Johan til å lede G19-landslaget. Han har stor kunnskap og et stort engasjement for å utvikle unge talenter til toppspillere. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Tor Ole for den gode jobben han har gjort som landslagstrener, og samtidig ønske ham lykke til i sin nye jobb i Vålerenga, sier toppfotballsjef Per-Mathias Høgmo i en pressemelding.

Semb har ikke trent noe lag siden han gikk av som landslagssjef for Norge. Allerede i april og mai 2008 skal G19-landslaget ut i mellomrunden i EM-kvalifiseringen. Vinner laget sin gruppe, er Norge klare for EM-sluttspillet i Tsjekkia i juli 2008.

- Norsk fotball har mange talenter som med god oppfølging og riktig matching kan utvikle seg til å bli toppspillere både for klubb og landslag. Som leder for toppspillerutviklingsprosjektet i NFF har jeg også en god dialog med spillerutviklerne i toppklubbene, og sammen skal vi få til et godt samarbeid til beste for både klubber og landslag, sier Nils Johan Semb.

Bård Wiggen blir Sembs assistenttrener.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat