RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Ny kanonsesong for Leif

Leif Witasp opplevde sin beste sesong som travtrener og kusk i 2012 og starten på dette året har vært minst like bra.

Etter en svært innbringende uke for Sportspills travtips, i særdeleshet på de norske travkjøringene, er det bare å brette om til en ny uke med forhåpentligvis gode tips. Mandag har Sportspills traveksperter tips til V4-løpene på Romme, til V65-løpene på Färjestad og naturligvis til den doble V5-omgangen på Leangen.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fenomenale 108 seire tok stallhestene til Leif Witasp i 2012 og med 8,6 mill SEK innkjørt ble det med bred margin karrierebeste for den dyktige travtreneren fra Rättvik. Starten på 2013 har vært nesten enda bedre og halvveis inn i årets andre måned har Witasps stallhester allerede seiersdefilert 14 ganger. Det er altså en trener og kusk i flyt som er mannen bak vår V4-banker på Romme mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Gjør som sist
Hesten heter 11 Ridgehead Emil og dukker opp V4-3/DD-1. Dett er en traver som har slitt med helsen gjennom karrieren, men nå ser det ut som helseproblemene er under kontroll. I sin siste start som også var her på Romme stod hesten også på 20 meter tillegg og vant på imponerende vis. I de to foregående løpene var vallaken ute mot tøff motstand på Solvalla. I ettermiddag har Ridgehead Emil springspor på 20 meter tillegg som han normalt skal kunne utnytte for Super Arnie–sønnen er meget rask fra start. Er Ridgehead Emil slik han var i det siste seiersløpet, så tror vi dette er en vinner i dag og motstanden er svært så overkommelig. Leif Witasp og Ridgehead Emil er vår V4-banker på Romme mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fra V75 til lunsj
Fireårige 6 Arnie Ken har ingen imponerende rad, men så fin ut i kulissene etter lang pause sist. Er garantert forbedret med løp i kroppen og vi skal huske på at denne krabaten har vært ute mot knalltøffe årgangshester under hele fjoråret. I årsdebuten på Solvalla for en uke siden, så het vinneren Pay Attention og i løpene før det har Super Arnie–sønnen møtt hester som Noble Knight, Mellby Apollo, Increased Workload og Chelsea Boko, og han møter jo ikke i nærheten av slike konkurrenter i ettermiddag. Torbjørn Jansson hadde nok ikke meldt Arnie Ken i et vanlig grunnlagsløp, om han ikke følte hesten sin kunne duge i toppen. Arnie Ken har vært tøft matchet og i disse omgivelsene synes vi hesten er verd litt oppmerksomhet. Er faktisk helt nede som et sjuendevalg i spillet mandag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere