*Nettavisen* Sport.

Ny kanonsesong for Leif

Foto: hesteguiden.com

Leif Witasp opplevde sin beste sesong som travtrener og kusk i 2012 og starten på dette året har vært minst like bra.

Etter en svært innbringende uke for Sportspills travtips, i særdeleshet på de norske travkjøringene, er det bare å brette om til en ny uke med forhåpentligvis gode tips. Mandag har Sportspills traveksperter tips til V4-løpene på Romme, til V65-løpene på Färjestad og naturligvis til den doble V5-omgangen på Leangen.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Fenomenale 108 seire tok stallhestene til Leif Witasp i 2012 og med 8,6 mill SEK innkjørt ble det med bred margin karrierebeste for den dyktige travtreneren fra Rättvik. Starten på 2013 har vært nesten enda bedre og halvveis inn i årets andre måned har Witasps stallhester allerede seiersdefilert 14 ganger. Det er altså en trener og kusk i flyt som er mannen bak vår V4-banker på Romme mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Gjør som sist
Hesten heter 11 Ridgehead Emil og dukker opp V4-3/DD-1. Dett er en traver som har slitt med helsen gjennom karrieren, men nå ser det ut som helseproblemene er under kontroll. I sin siste start som også var her på Romme stod hesten også på 20 meter tillegg og vant på imponerende vis. I de to foregående løpene var vallaken ute mot tøff motstand på Solvalla. I ettermiddag har Ridgehead Emil springspor på 20 meter tillegg som han normalt skal kunne utnytte for Super Arnie–sønnen er meget rask fra start. Er Ridgehead Emil slik han var i det siste seiersløpet, så tror vi dette er en vinner i dag og motstanden er svært så overkommelig. Leif Witasp og Ridgehead Emil er vår V4-banker på Romme mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fra V75 til lunsj
Fireårige 6 Arnie Ken har ingen imponerende rad, men så fin ut i kulissene etter lang pause sist. Er garantert forbedret med løp i kroppen og vi skal huske på at denne krabaten har vært ute mot knalltøffe årgangshester under hele fjoråret. I årsdebuten på Solvalla for en uke siden, så het vinneren Pay Attention og i løpene før det har Super Arnie–sønnen møtt hester som Noble Knight, Mellby Apollo, Increased Workload og Chelsea Boko, og han møter jo ikke i nærheten av slike konkurrenter i ettermiddag. Torbjørn Jansson hadde nok ikke meldt Arnie Ken i et vanlig grunnlagsløp, om han ikke følte hesten sin kunne duge i toppen. Arnie Ken har vært tøft matchet og i disse omgivelsene synes vi hesten er verd litt oppmerksomhet. Er faktisk helt nede som et sjuendevalg i spillet mandag morgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.