Gå til sidens hovedinnhold

Ny klaff i Sverige?

Vi fikk full klaff i V64-løpene på Axevalla i går, og på Färjestad i kveld skal Veijo Heiskanen sørge for nye gevinster!

Vi har en ny travuke foran oss der det både er jackpot i V65-spillet på Biri fredag og ikke minst jackpot i V75-spillet på lørdag, men før den tid skal det avvikles mange travløp. På kvelden denne mandagen er det V65-spill til Färjestad i Sverige samt en dobbel V5-omgang til Leangen i Trondheim som gjelder, og vi har jobbet frem tips til begge baner.

Les også:Kongen er ikke ferdig

Det ble fullklaff for våre V64-tips til Sverige søndag. Det minste V64-forslaget (innl.pris 160 kr) betalte tilbake flotte 1558 kroner. Og ikke nok med det. Vårt store objekt for dagen andrevalget 9 Saladino innfridde helenkelt i V64-6/DD-2 og de som fulgte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut meget spreke 4 897 kroner.

Vår banker for kvelden på den andre siden av kjølen kjøres av dyktige Veijo Heiskanen, og han var sterkt delaktig til at vi fikk V64-klaff på Axevalla i går. Han gjorde dog oss spillere litt nervøse i går når han sovnet seg litt bort bak Embassy Photo i V64-1, men heldigvis løste det seg for den blide finnen til slutt.

I kveld setter han seg opp bak 11 Comeonhill i V65-6 som var en av Tysklands beste 3-åringer i fjor, og han er nå handlet inn til hesteeiere hos Heiskanen. Debuten etter noen måneders pause på Jægersro i den siste starten var av den positive sorten, og løp i kroppen etter pause bør ha gjort godt. Quite Easy–sønnen galopperte inn på den første svingen når teten var erobret sist, men han kom sterkt tilbake til en solid tredjeplass.

Når Heiskanen tar turen opp til Færjestad er det kun når han har en solid vinnersjanse, og det har han virkelig denne gangen. Etter og ha sett en del løp av denne krabaten i Tyskland er vi overbevist om at dette er en hest som har mye høyere kapasitet enn sitt spinkle grunnlag, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld.

Sprint og bakspor på Færjestad er ikke optimalt, men her tror vi Veijo sender Comeonhill fremover med en gang startrushet har lagt seg. Litt mer våken kjøring fra Veijo enn i seiersløpet med Embassy Photo i går tror vi på seier, og vi garderer ikke nestfavoritten!

Innleveringsfrister Färjestad
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
2 Hunch Alo og 9 Stigaxelsixten i V65-2 er vårt sikreste lås i denne omgangen, og 2 Hunch Alo holder strålende form om dagen. Varenne–sønnen gikk et solid løp i den siste starten etter galopp, og forut for den starten var han meget bra til sølv bak Do It Komp etter en bra avslutning. Ved seieren på Solvalla for tre starter siden gjorde han mye av grovjobben selv med tredjespor på sisterunden, og det er form og klasse i denne hesten til å vinne dette løpet.

9 Stigaxelsixten er nok hesten i feltet med størst kapasitet, men Pine Chip–sønnen sliter til tider med helsen. Han var ute to dager før Julaften i V75 på Axevalla, og da galopperte han seg da bort 250 meter før mål med seiersmulighet. Nå har Svanstedt–traveren vært strøket en gang etter dette løpet, og da er formen litt usikker. Distansen på 3140 meter passer dog den sterke 6-åringen som hånd i hanske, og bare formen er sånn noenlunde kjemper han helt klart om seieren. (han er vant til å møte klart tøffere konkurrenter enn dagens).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
9 Joulin Song i V65-4 kan være et spennende bud i dette løpet for de som garderer den store favoritten 6 Frøken Svår, og vi krysser på alle bonger! From Above–datteren som trenes av Mikael J. Andersson, men kjøres av Carl Johan Jepson i kveld holder egentlig meget bra form. I den siste starten ble hun forstyrret i omganger, og mellom galoppene fløy Joulin Song meget fort.

Når hun vant den 14. desember gikk hun en meget sterk siste 700 med full spenst inn i kassen, og hun står perfekt inne i dette løpet på pengene. Bare det klaffer litt med posisjonene underveis blir ikke vi overrasket om hun kjemper om seieren, og da snakker vi om en 10-prosenter i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED