Tromsøs veteranspiss Sigurd Rushfeldt har flere ganger vurdert å legge opp. Slike diskusjoner blir det imidlertid ikke utover høsten i år.

37-åringen har nemlig undertegnet en kontrakt som gjør ham til TIL-spiller også i 2011, melder klubben på sin hjemmeside.

- Meget motivert
Nylig ble det også klart at trener Per-Mathias Høgmo fortsetter.

- Det var viktig for alle i klubben at Sigurd nå har tatt beslutningen om å fortsette som TIL-spiller ut neste sesong. Sigurd har fått smaken på scoringsrekorden, og er meget motivert til å ta nok en sesong i TIL drakten. Sigurd har trent riktig hele sesongen, og føler at kroppen tåler belastningen av en sesong til, sier sportsdirektør Morten Kræmer.

Forbi Belsvik og Iversen
Sigurd Rushfeldt er som kjent på jakt etter tittelen som tidenes toppscorer i den norske eliteserien. Harald Martin Brattbakk stoppet på 166 fulltreffere for Rosenborg og Bodø/Glimt.

Rushfeldt er med sine seks scoringer denne sesongen oppe i 160 mål for Tromsø og Rosenborg. Det betyr at han i løpet av våren har lagt storheter som Petter belsvik (159) og Odd Iversen (158) bak seg på lista.

Kanskje tar han rekorden allerede i år. Uansett fortsetter altså scoringsjakten også i 2011.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!