Ny kontrakt for Skinstad

Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)

Sportssjef til 2012.

31.07.09 09:05

Åge Skinstad overtok som sportssjef for de norske langrennslandslagene etter OL-fiaskoen i 2006. Det er gått vesentlig bedre for de norske løperne, spesielt på herresiden, i de to påfølgende mesterskapene, og nå har Skinstad fått forlenget sin kontrakt.

Ifølge en pressemelding fra Norges Skiforbund fortsetter totningen i jobben fram til 2012.

- Jeg er både stolt og privilegert over å jobbe i Norges Skiforbund. Jeg ser veldig frem til de neste tre årene med blant annet OL og VM på hjemmebane. De neste årene blir også utvilsomt viktig med tanke på den nye regionale rekruttsatsingen, sier Skinstad i pressemeldingen.

Den nye organiseringen trådte i kraft 1. juli og betyr at langrenn selv har totalansvaret for alle sine inntekter og utgifter. Skinstad er blitt «herre i eget hus», og skal fordele midlene etter best mulig evne. Sportssjefen har også fått sportslig ansvar for paralympicssatsingen, nordiske grener.

- Åge har gjort en glitrende jobb, og blant annet fått skikkelig orden på markeds- og mediesiden. Hans sterke sider er å skape entusiasme og det klarer han med glans. Han er også utrolig flink til å møte bredde-Norge og mot klubb-Norge. Det er absolutt sånn vi vil ha det, sier Hermod Bjørkestøl, som er leder i langrennskomiteen i skiforbundet.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.