RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kontrakt for Solskjær

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær har skrevet under på en ny avtale med Manchester United.

«Manchester United er henrykt over å kunne fortelle at vi er enige med Ole Gunnar Solskjær om en ny toårskontrakt» melder klubben på sin hjemmeside.

Attest fra Ferguson
Det betyr at nordmannen blir i United til juni 2008.

- Avtalen reflekterer vårt håp om at Ole vil komme tilbake i spill igjen for fullt etter hans kinnbeinsbrudd nylig. Ole har alltid vært positiv, og hans positive holdning ga han muligheten til å komme tilbake, sier Sir Alex Ferguson.

Manageren tror også det vil hjelpe Solskjær i forhold til å utvikle seg til en god trener en gang i fremtiden.

- Det betyr at Ole er 35 år når kontrakten hans går ut. Det vil gi han muligheten til å utvikle trenererfaringen hans. Vi ser også for oss at Ole har en nøkkelrolle som en ambassadør for klubben i fremtiden, utdyper Ferguson.

Nordmannen selv er naturlig nok fornøyd:

Skal bidra
- Jeg har alltid følt meg hjemme her, og jeg ønsker å betale tilbake til klubben med den samme lojaliteten som klubben, fansen og Sir Alex har vist overfor meg. Det har vært noen vanskelige og frustrerende år, men jeg er fast bestemt på å vise hva jeg er god for i løpet av de neste årene. Jeg er sikker på at jeg kan bidra til lagets suksess, sier han.

Selv om han prioriterer selve fotballen, legger han ikke skjul på at han gleder seg til å utforske trenerkarrieren etter hvert.

- Jeg har vært mange år på Old Trafford, og det vil bli et privilegium å kunne representere klubben i en bredere rolle, sier han.

Solskjær kom til United fra Molde i 1996. Det betyr at han også vil få en testimonial-kamp med de røde djevlene som takk for tro tjeneste i over ti år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere