Gå til sidens hovedinnhold

Ny kontrakt for Stabæk-stopper

Mike Kjølø var forbannet på Lars Bohinen. Nå har han skrevet ny kontrakt med Bærumsklubben.

Det var 15. november at midtstopperen gikk kraftig ut i Asker og Bærum Budstikke. Overfor avisen viste han tydelig misnøye med sportsdirektør og personalansvarlig, Lars Bohinen.

LES OGSÅ: Forbannet på Bohinen

Tilbudt dårligere betingelser
Årsaken var at Kjølø hadde en klausul i kontrakten som innebar at den ville bli automatisk forlenget med ett år til dersom han spilte ni av de 13 første seriekampene denne sesongen.

Kjølø spilte de fire første. I den fjerde kampen brakk han beinet. Etter at han kom tilbake fra skaden spilte kapteinen klubbens 12 siste seriekamper som midtstopper. Kjølø spilte såpass godt at Inge André Olsen - årets Spiller i Nettavisen i 2006 - ble leid ut til Start.

Det holdt ikke for Bohinen, som mente at klausulen ikke var oppfylt og ville tilby Kjølø langt dårligere betingelser for å spille i Stabæk neste sesong. Senere la Stabæk-direktøren seg paddeflat for kritikken.

- Mer komplisert
Onsdag satte den lojale stopperen signaturen sin på en ny ettårskontrakt med klubben.

- Det har dratt ut i langdrag av diverse årsaker, men nå er både vi og Mike innstilt på ett år til, og så gjør vi en vurdering i løpet av sommeren om hva fremtiden for Mike skal være i Stabæk Fotball, sier Sportsdirektør Lars Bohinen til klubbens offisiell nettside.

Bohinen synes det er beklagelig at denne saken har blitt framstil på denne måten i media.

- Den var nok litt mer komplisert enn det media, og spesielt Budstikka, har klart å få med seg, og da ergo også våre fans. Dette er beklagelig sett fra vårt ståsted, men det spiller for så vidt ingen rolle lenger all den tid vi nå har funnet en god løsning, sier han.

Flere Stabæk-saker finner du her.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler