RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Ny lånesmell for Liverpool

Sist oppdatert:
Forhandlingene mellom Liverpool-deleier Tom Hicks og Blackstone Group har brutt sammen.

Det private finansieringsselskapet har sluttet å støtte opp om Tom Hicks i amerikanerens kamp om å beholde kontrollen i Liverpool, ifølge The Guardian. Innen neste måned må Hicks betale gjelden på over 2,2 milliarder kroner til Royal Bank of Scotland - eller så kan det være slutt på Texas-mannens eierskap i Merseyside-klubben.

Først ble det rapportert at en ny avtale med GSO Capital Partners var i boks, men avtalen brøt sammen. Nå har The Guardian også kilder på at Blackstone har trukket seg, slik at Hicks nå står på bar bakke.

Ingen bud
I april la Hicks Liverpool ut for salg sammen med medeier George Gillett. Flere interessenter var på banen, men ingen bud ble mottatt.

Forhandlingene med Blackstone håpet Hicks skulle føre til at han fikk full kontroll, i tillegg til at han fikk betalt ned gjelden og investert i nye spillere. Nå må han ut på ny jakt for å finne et nytt lån før fristen fra Royal Bank of Scotland går ut i midten av oktober.

Liverpool i motvind
Det har vært dårlig med gode nyheter rundt Liverpool den siste tiden, og i Premier League har ikke Roy Hodgsons menn sanket mer enn fem poeng på årets fem første seriekamper. I helgen ble det et forsmedelig 2-3-tap borte for erkerivalen Manchester United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere