Ny lånesmell for Liverpool

Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Forhandlingene mellom Liverpool-deleier Tom Hicks og Blackstone Group har brutt sammen.

20.09.10 20:30

Det private finansieringsselskapet har sluttet å støtte opp om Tom Hicks i amerikanerens kamp om å beholde kontrollen i Liverpool, ifølge The Guardian. Innen neste måned må Hicks betale gjelden på over 2,2 milliarder kroner til Royal Bank of Scotland - eller så kan det være slutt på Texas-mannens eierskap i Merseyside-klubben.

Først ble det rapportert at en ny avtale med GSO Capital Partners var i boks, men avtalen brøt sammen. Nå har The Guardian også kilder på at Blackstone har trukket seg, slik at Hicks nå står på bar bakke.

Ingen bud
I april la Hicks Liverpool ut for salg sammen med medeier George Gillett. Flere interessenter var på banen, men ingen bud ble mottatt.

Forhandlingene med Blackstone håpet Hicks skulle føre til at han fikk full kontroll, i tillegg til at han fikk betalt ned gjelden og investert i nye spillere. Nå må han ut på ny jakt for å finne et nytt lån før fristen fra Royal Bank of Scotland går ut i midten av oktober.

Liverpool i motvind
Det har vært dårlig med gode nyheter rundt Liverpool den siste tiden, og i Premier League har ikke Roy Hodgsons menn sanket mer enn fem poeng på årets fem første seriekamper. I helgen ble det et forsmedelig 2-3-tap borte for erkerivalen Manchester United.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag