Gå til sidens hovedinnhold

Ny lunsjklaff?

Sportspill spilte inn 76 000 kroner i lunsjen på tirsdag, og i lunsjen på Jarlsberg i dag, skal en nykommer sørge for mer cash i kassa.

Torsdagene er det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Rättvik i Sverige og på Jarlsberg i Vestfold her hjemme.

Til kvelden er det V64-spill til Boden på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget som kan friste spillerne til innsatser, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På tirsdag var undertegnede på ferde i lunsjen på Bjerke og fanget fem rette på det største spilleforslaget på Nettavisen til en utbetaling på fine 19 000 kroner, og i tillegg ble det fullklaff for tre andelslag på Eksperten (et andelslag på 6. andeler a.kr. 300 og to på fire andeler a.kr. 500). Totalt spilte vi da inn meget pene 76 000 kroner, og vi håper på nye fremganger i lunsjen på Jarlsberg i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi bankerspiller direkte
I et varmblodsløp i den andre avdelingen sender Lars M. Søvik ut en spennende nykommer, og da snakker vi om 3 Alexandria Ås. Hoppa er herdet i relativt tøffe omgivelser i Sverige, og mot svært overkommelig motstand i dag, tror vi på seier direkte. Hun hoppet seg vekk i den siste starten, men før det var hun stabil.

Både i den nest siste starten og i den tredje siste starten avsluttet hun bra til hhv sjette og tredje på 14-tallet full vei, og hun har vunnet tre løp i år. Det vitner om en hest med flott kapasitet, og ved en av triumfene, gikk hun 14.8 full vei. Dagens konkurrenter har ikke vært i nærheten av slike tider, og vi bankerspiller direkte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi er litt skeptiske
Dagens folkebanker dukker opp i et sprintløp for kaldblodsheter i V5-4 i form av 9 Willblesen, men vi tror formen er på retur der i gården. Han var svak i den nest siste starten (tredje på 28.5 over aktuell distanse), og selv om han slo på en galopp i den siste starten, synes vi ikke Høitomt-traveren sprudlet til slutt.

Han fikk fjerde på 25.6 på en sprint der, og tiden var selvsagt god. Vi vektlegger den tiden mindre (hester som Låhne Vind og Spikspretten gikk 26.0 i det løpet...), og vi ser mer på hvordan han oppførte seg. Tverret der, og når det er siste starten for Høitomt i dag (føler vel han har "klemt" ut det meste), garderer vi.

Det er selvsagt billig i mot i dag, men vi liker ikke å bankerspille hester på vei ut av form. Piler til tet gjør 1 Gårder Spiker`n, og det skal bli spennende å se om ny kusk Lars A. Kolle kan holde ham på bittet hele veien (kan vinne da). Duger langt feilfritt gjør 8 Baiasen, og 4 Kile Sjefen som er litt på gang, krysses også.

Kommentarer til denne saken