*Nettavisen* Sport.

Ny Lyn-spiller til Sverige

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Lyn fortsetter ryddesjauen.

23.07.09 21:10

Theodor Elmar Bjarnason blir den femte spilleren som forsvinner ut av Lyn-stallen i sommer – og den fjerde som går til svensk fotball.

Torsdag bekrefter den kriserammede Oslo-klubben at islendingen er solgt til IFK Göteborg. Tidligere har Johan Dahlin, Petter Furuseth og Christian Brink forsvunnet til Sverige.

– Ja, det er veldig trist for meg å forlate Lyn i den situasjonen klubben er i, men dette er det beste for Lyn, og det beste for meg nå. Klubben er avhengig av å selge spillere ettersom man er i en veldig vanskelig økonomisk situasjon, og IFK Gøteborg kom med et tilbud Lyn aksepterte, derfor er dette en vinn-vinn-situasjon, sier Bjarnason til Lyns offisielle hjemmeside.

Sportslig leder Rolf Magne Walstad vil ikke kommentere hvor mye Lyn får for spilleren, men bekrefter at Lyn er tilfreds.

- Vi er nødt til å redusere kostnadene og samtidig selge spillere for å gå i balanse, så dette var en god deal for både spilleren, og for oss, sier Walstad.

Bjarnsaon scoret fire mål på 47 kamper for Lyn. Han har undertegnet en kontrakt med IFK som strekker seg ut 2013-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag