Gå til sidens hovedinnhold

Ny Mikel-agent meldte seg

Agent-kaoset rundt John Obi ble komplett da agent nummer tre meldte seg sist fredag. - Ingenting forundrer meg i denne saken, sier Lyn-direktør Morgan Andersen.

Norges Fotballforbunds lovsjef Thor Grønnerud skulle legge siste hånd på forbundets gjennomgang av den kaotiske Mikel-saken, da han mottok en kopi av en agentavtale mellom Lyn-spilleren og en til da ukjent agent. Avtalen ble signert av agenten og John Obi Mikels far Michael Obi 15. desember 2003.

- Dette var et dokument jeg aldri har sett tidligere, og underskrevet av et navn som også er helt nytt for meg i denne saken, sier Grønnerud til Dagbladet.

Dermed har agentene Daniel Fletcher og John Shittu fått «konkurranse» av nok en mellommann.

- Ingenting forundrer meg lenger i denne saken. Dessverre for Mikel slår problemene bare tilbake på ham jo mer det viser seg at han eller faren har underskrevet på, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til avisen.

NFF har frist til i morgen på å oversende all dokumentasjon i saken til Fifa, som er i gang med å behandlingen av overgangstvisten mellom Chelsea, Lyn, Manchester United og Mikel selv.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her