*Nettavisen* Sport.

Ny millionjakt!

Foto: (Hesteguiden.com)

25 millioner kroner venter en eventuell alenevinner på Forus på lørdag, og vi bankerspiller to hester som trolig leder rundt om.

26.07.13 10:49

Forus travbane i Stavanger byr på flotte V75-løp på lørdag, men hovedoppslaget for dagen er satt utenfor V75-spillet. Stavangerløpet for noen av våre beste 4-årige varmblodshester med 75 000 kroner til vinneren finner vi nemlig i V5-2 tidligere på dagen, for der står storfavoritten, Thai Broadway nærmest med beina i mål.

Sånn er det, men det er mange fine løp innenfor V75-rammen også. Et heftig sprintløp for den nest høyste klassen for de varmblodige finner vi i V75-7, og der kommer det til å gå unna.

Vi bankerspiller to hester som har tenkt å bruke korteste veien til mål denne lørdagen, og som vanlig har undertegnede og Sportspill lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til lørdagens V75-spill. De spillene finner dere ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Borg`n får trylle?
Ja, når Thor Borg sitter i teten, blir det som regel lusetempo underveis, og da skal det godt gjøres å fange 2 Tobrosboy Augustinu fra tet til slutt i V75-1. Ingen nekter 5-åringen teten, og når vi tror det går et stykke tid før de antatt tøffeste i mot, er fremme å kan legge trykk på ham, tror vi på seier.

Anderssen-traveren så lekker ut i den siste starten, men der fikk han aldri sjansen i fra rygg leder til slutt. Det så således ut til å være godt med krefter spart ved andreplassen på fine 13.2 over en sprint sist, og Gate Open-sønnen er neppe noe dårligere til lørdagens dyst, med løp i kroppen etter en mindre pause.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ny tetvinner?
Ja, i et flott kladblodsløp i den sjette avdelingen, tror vi 3 Solvang Balder leder rundt om. Han får overta teten i fra 1 Friskus, som skal ha en rygg å gå i på full vei ut av den første svingen, og da tror vi i så fall at løpet er kjørt. Solvang Balder var strålende ved triumfen på 23.7 full vei sist, og vi tror han vinner igjen.

Vi kan ikke helt se for oss hvem som skal trykke opp farten utvendig underveis i dette løpet (Thor Borg bak 10 Rognfaks gjør det i hvert fall ikke), og da blir oppgaven til kusk Hans Chr. Holm, å sørge for at 1 Friskus ikke får luken til slutt. Friskus kan slå favoritten på en kortspeed, men vi satser på at HC har kontroll.

Annonse:Grøstad serverer en herlig 30-oddser i V75-finalen på Forus på lørdag!

Annonsebilag