*Nettavisen* Sport.

Ny motstander for Lihaug

KLAR TIL KAMP: Tim Robin Lihaug. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Tim-Robin Lihaugs motstander trakk seg. Nå er en ny klar.

Tim-Robin Lihaug møter ungarske Istvan Zeller i sin 13. proffkamp som bokser etter at italienske Giuseppe Brischetto nylig måtte trekke seg.

Lihaug skulle i utgangspunktet møtt Brischetto i et stevne i København 2. mai, men nylig måtte italieneren melde avbud som følge av en kneskade. Dermed blir i stedet Zeller Lihaugs motstander.

Ungareren har gått 24 kamper i sin proffkarriere og står med 18 seirer og seks tap så langt.

Tim-Robin Lihaug oppholder seg i øyeblikket i Spania, der han gjør de siste forberedelsene til den nært forestående kampen. Nylig avsluttet han en tøff treningsperiode i Berlin.

- Jeg hadde en fantastisk periode i Berlin. Sparringen og fasilitetene var strålende. Det var den tøffeste treningsperioden i hele min karriere, men jeg kan nå si at jeg er i mitt livs form, sier Lihaug.

Han er oppmerksom på at kampen mot ungarske Zeller ikke blir enkel.

- Jeg kan ikke ta lett på ham. Han har 18 seirer, så jeg vet at han kan bokse. Gjør jeg det jeg har gjort på trening, kan jeg uansett stoppe ham, sier Lihaug.

Bergenseren er én av tre norske boksere som skal i aksjon i København 2. mai. Simen Smaadal møter russiske Volodjmyr Borovskij, mens Alexander Hagen skal ut mot latviske Olegs Fedotovs. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag