Gå til sidens hovedinnhold

Ny natt i fengsel for fotballtrio

Micky Adams innrømmet mandag at han føler seg sviktet av spillerne, men advarte samtidig mot å dømme den voldtektsmistenkte Leicester-trioen på forhånd.

Leicester-spillerne Frank Sinclair, Keith Gillespie og Paul Dickov sitter fengslet i Spania, anmeldt for innbrudd og voldtektsforsøk mot tre tyske jenter i forbindelse med klubbens treningsleir i Spania forrige uke.

Advarte mot forhåndsdømming
Trioen blir sittende der inntil dommeren er ferdig med gjennomgangen av de rundt 300 sidene med bevisførsel fra påtalemyndighetene. Tidligst tirsdag bestemmer han seg for om trioen kan løslates mot kausjon eller ikke.

En fjerde spiller, James Scowcroft, har sluppet fri, men har meldeplikt ved den spanske ambassaden i England to ganger i måneden. Opprinnelig ble ytterligere fem spillere arrestert torsdag formiddag.

- De er uskyldige inntil dømt skyldig, på alle tiltalepunkter, sa Leicester-manager Micky Adams på en pressekonferanse mandag. Adams bemerket at han ikke likte medias forhåndsdømming.

- Glem alt dere leser! Vi har bevis for at enkelte av spillerne som ble arrestert, ikke var tilstede, la han til. Men den unge manageren erkjente også at han føler seg sviktet av spillerne.

Fortsetter i jobben
- De vet at de var der for å trene, og at de skulle være på treningsfeltet klokken 10.30, friske og raske, sa Adams. Men han ville ikke kategorisk slå fast at klubben i framtiden vil forby alkoholkonsumering under kommende treningsleirer.

Han bekreftet imidlertid at han vil fortsette i jobben som manager.

- Det hadde vært lett å forlate klubben nå, men jeg skylder fansen å bli gjennom dette. Ja, jeg vurderte å slutte, men jeg har aldri løpt fra noe tidligere og vil ikke gjøre det nå.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar