RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny nedtur for Brann

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Det ble en ny nedtur for Brann i bortemøtet med Bodø/Glimt.

BODØ/GLIMT-BRANN 2-1 (1-0): 1-2-tapet for bunnlaget Glimt betyr at Brann er ytterligere hektet fra tetlagene.

Fæl uke
Det har vært en fæl uke sett med Branns øyne. Etter sjansesløseriet i UEFA-cupkampen torsdag skulle man tro Brann-spillerne var sugne på å heve seg mo Bodø/Glimt. Slik gikk det imidlertid ikke. I stedet ble det 1-2-tap og ny nedtur.

Førsteomgangen ble en tam affære. Brann gjorde som de varslet på forhånd, la seg bakpå og satset på kontringer. Gjestene fra Bergen hadde et ørlite overtak i begynnelsen, men Bodø/Glimt kom mer og mer med i kampen.

Etter 16 minutter ville Glimt ha straffe etter at Trond Olsen ble felt inne i Branns 16-meter, men dommer Stig Rune Krokdal vinket spillet videre. Glimt var farlige på overganger og kom til et par sjanser ved Runar Berg og Stig Johansen. Kun en god Håkon Opdal i Brann-målet hindret hjemmelaget i å score.

Brattbakk-rekord
Etter vel 40 minutter fikk bodøværingene endelig noe å juble for da Harald Martin Brattbakk headet et innlegg fra Trond Olsen kontant i mål. Det var Brattbakks 162. scoring i eliteserien, og dermed ny rekord.

Andreomgang startet med en kjempesjanse til Glimt. Brann mistet ballen på midtbanen til Trond Olsen som satte fart mot mål og la ballen fint til en helt umarkert Brattbakk. Nok en gang var det en god Opdal som reddet Brann med en fin benparade.

Brann kom bedre med utover i omgangen, og utlignet i det 58. minutt. Håvard Halvorsen mistet ballen håpløst på 20 meter. Martin Knudsen satte ballen i mål fra 13 meter.

Til tross for et ørlite Brann-overtak, var det Glimt som til slutt satte spikeren i kisten i det 74. minutt etter en stor tabbe av en ellers god Håkon Opdal i Brann-målet. Håvard Sakariassen satte ballen i ett åpent mål fra 10 meter.

Andresen-retur
Martin Andresen kom innpå de siste sju minuttene, og markerte seg med et par fine gjennombruddspasninger.

Erik Huseklepp kom forøvrig godt fra debuten sin som Brann-spiller. Han kom til ett par gode innlegg og en målsjanse i det 80. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere