Bojana Jovanovski ble for sterk for den tidligere verdenseneren.

Serberen vant 7-6, 6-3 i 2. runde onsdag. Wozniacki var sjanseløs da første sett måtte avgjøres i tiebreak, og Jovanovski vant 7-2.

Jovanovski vant de tre første games i annet sett og ga aldri fra seg overtaket.

Hun er nummer 47 på WTA-rankingen og useedet i Grand Slam-turneringen, men likevel var hun for god for 22-årige Wozniacki.

Den 10.-seedede dansken kom til turneringen med fem strake tap bak seg.

Hun håpet at seieren i 1. runde skulle bli et vendepunkt, men gikk i stedet rett på en ny skuffelse.

Fransk fest i Roland-Garros
Hjemmefansen hadde god grunn til å heie da hele 14 franske spillere var i aksjon i singlekamper i onsdag.

Det største franske håpet, Jo-Wilfried Tsonga, tok seg greit videre til 3. runde med 7-6, 6-4, 6-3 over finske Jarkko Nieminen, mens Gaël Monfils fulgte opp sjokkseieren mot femteseedede Tomas Berdych i 1. runde da han slo ut latviske Ernests Gulbis med 6-7, 6-4, 7-6, 6-2.

Tsonga er sjetteseedet og får vertsnasjonen til å drømme om første hjemmeseier i mennenes turnering siden Yannick Noah triumferte i 1983. 28-årige Tsonga, som altså ikke var født da Noah slo Mats Wilander i finalen, brukte litt tid på å komme i gang. Han måtte avverge en settball før han feide Nieminen av banen med overbevisende grustennis.

- Presset er positivt, for jeg har alt å vinne og i mine øyne ingenting å tape, sa Tsonga.

- Om jeg kommer langt i turneringen, eller til og med vinner, så vil det være enormt.

Det var langt fra bare suksess for de mange franske spillerne onsdag. Gilles Simon slo riktignok tilbake etter å ha tapt første sett mot Pablo Cuevas i tiebreak og vant de tre neste med utklassingssifrene 6-1, 6-1, 6-1.

Benoit Pair slo Markos Baghdatis i en utsatt 1.-rundekamp, men det ble tap for Michael Llodra (mot Milos Raonic), Edouard Roger-Vasselin (mot Nicolás Almagro), Nicolas Mahut (mot Janko Tipsarevic) og Maxime Teixeira (mot Lukasz Kubot).

I kvinneklassen kom Aravane Rezai til kort mot Petra Kvitova, men først etter å ha vunnet et sett.

Stønnet seg videre
Tidligere verdensener Viktoria Azarenka måtte på grunn av regnværet tirsdag vente helt til turneringens fjerde dag med å spille sin første kamp. Det var glissent på tribunene da hun møtte Jelena Vesnina, men spillerne sto for desibel nok.

Azarenka vant duellen både i stønning, grynting, uling og tennis. På lystavla sto det 6-1, 6-4.

Hviterusseren fikk spørsmål om hvordan hun fikk tiden til å gå mens hun ventet på at regnet skulle stoppe tirsdag. Hun svarte at hun så sangkonkurransen «The Voice» på TV.

- Det er en jente som heter Judith, og hun er helt utrolig. Jeg aner ikke hvordan slike lyder kan komme ut av munnen på noen, sa Azarenka, og satte ord på det mange tilskuere sikkert tenker om henne. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!