CADIZ - BARCELONA 0-0:

Etter uavgjort mot Grananda på hjemmebane i forrige runde har presset på Barcelona-trener Ronald Koeman vært enormt de siste dagene.

Enkelte rapporter vil ha det til at klubbledelsen allerede har bestemt seg for å sparke nederlenderen og torsdagens resultat hjelper nok ikke akkurat på.

- Takk for i aften, Ronald Koeman! Så får vi se om han fortsetter i Barcelona eller om presset er for stort på ham, sa TV 2-kommentator Peder Mørtvedt.

- Grusomt

Det ble nemlig nok en frustrerende kveld for katalanerne borte mot Cadiz. Koemans menn klarte ikke å finne nettmaskene i løpet av kampen og det endte målløst.

- Det var en grusom kamp veldig lenge, men så tok det seg opp på slutten. Men Barcelona var dårlig, sier TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller.

- Første omgang er noe av det verste jeg har sett av Barcelona, sier han.

Dermed må Barcelona-fansen tåle nok et skuffende resultat i La Liga.

Det hjalp ikke på at Frenkie de Jong ble utvist i andre omgang, noe som førte til at hjemmelaget kom mer med i kampen utover i omgangen.

Memphis Depay og de andre Barcelona-spillerne jaktet likevel desperat en seier i sluttminuttene, men det ville seg ikke mot et oppofrende hjemmelag.

Resultatet betyr at Barcelona kun står med ni poeng etter de fem første rundene i den spanske toppdivisjonen. Klubben har bare vunnet to kamper så langt.

Opp til Real Madrid som leder har det allerede blitt sju poeng.

Rødt kort til Koeman

Trener Koeman har den siste tiden også hisset på seg både supportere og presse med noen merkelige uttalelser og på en pressekonferanse nylig leste han kun opp en ferdigskrevet tekst, uten å ta spørsmål fra de frammøtte journalistene.

Nederlenderen ba om tid til å snu den negative trenden klubben opplever.

Etter torsdagens kamp spørs det imidlertid om han får så mye av den tiden av klubbens ledelse. Mye peker mot at treneren lever på lånt tid.

Langt inn i overtiden fikk Koeman også rødt kort for sin oppførsel ute ved sidelinjen.