*Nettavisen* Sport.

Ny nedtur for Tottenham

Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Formsvake Tottenham skal få kjørt seg i dagens London-derby. Sjekk oddstipset.

24.03.12 10:21

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Ny Hønefoss-seier over LSK?
Trav: Seiersmaskiner spilles i V75

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Langoddsen byr på fullt program både i England og Tyskland, og det spilles også kamper i en rekke andre ligaer, deriblant i Tippeligaen.

Vi anbefaler i dag en dobbel med to formsterke Premier League-lag. Innleveringsfristen er allerede kl. 13.40.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens avslag
42. Bayern München - Hannover 96 (0-1) H 1,38
Greit nok at Bayern er i knallform og har vunnet med tegneseriesifre i flere av sine siste kamper. Men handikapseier til 1,38 i odds er det bare å takke pent nei til. Hannover har vunnet de to siste innbyrdes og er ikke et lag Bayern bare kan tråkke på.

Dagens langskudd
47. Bolton – Blackburn B 2,80
Fabrice Muambas hjertestans kommer til å prege denne kampen, og det er ikke umulig at enkelte Bolton-spillere har hodet andre steder enn på banen. Blackburn har imponert i det siste og har skaffet seg en luke til bunnlagene. Vi mener de har det beste laget, og 2,80 på borteseier er et fint langskudd.

Dagens spill
31. Chelsea – Tottenham H 1,85
Chelsea har 4-0-1 på de siste 5 i serie og cup. Tapet kom mot City forrige serierunde, men det hadde ikke vært ufortjent om London-klubben hadde tatt poeng.

John Terry er tilbake her, men det er mindre sannsynlig at Branislav Ivanovic rekker kampen. Stiller ellers et skadefritt mannskap.

Troppen: Cech, Bosingwa, Terry, Luiz, Cahill, Cole, Bertrand, Mikel, Romeu, Essien, Meireles, Ramires, Lampard, Mata, Malouda, Drogba, Torres, Sturridge, Kalou, Turnbull.

Tottenham har mistet helt piffen og står med kun ett poeng på de siste fire kampene. Det poenget kom på overtid hjemme mot Stoke forrige runde.

Har som vanlig en del skadeproblemer. Lynvingen Aaron Lennon, Tom Huddlestone (midtbane) og Michael Dawson (midtstopper) er garantert ute, og det er høyst usikkert om Emmanuel Adebayor blir klar. Viktige Ledley King testes før kampstart.

Troppen: Friedel, Cudicini, Assou-Ekotto, Rose, Kaboul, Gallas, Khumalo, Walker, King, Nelsen, Livermore, Sandro, Parker, Bale, Kranjcar, Dos Santos, Modric, Defoe, Adebayor, Saha, Van der Vaart, Lancaster, Luongo.

Det tilsvarende møtet forrige sesong endte 2-1 til Chelsea, mens det ble 1-1 på White Hart Lane rett før jul.

Begge skal ut i viktige cupkamper om kun tre dager, og det er letteste å takle tøffe kampprogrammer når man er i god form. Med seier i dag vil Chelsea være kun to poeng bak Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Det tror vi de klarer.

49. Swansea – Everton H 2,05
Swansea er i imponerende form og har full pott på de siste tre kampene (3-0 borte mot Fulham, 1-0 hjemme mot Manchester City og 2-0 borte mot Wigan. Ligger nå bare tre poeng bak Liverpool.

Den viktige forsvarsspilleren Ashley Williams var slått ut av sykdom forrige kamp, men er trolig tilbake i startelleveren i dag. Nathan Dyer soner fortsatt karantene, noe som innebærer at Wayne Routledge fortsetter som høyrekant.

Troppen: Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Britton, Graham, Sinclair, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

Everton måtte se seg slått 0-1 av Arsenal på hjemmebane i midtuken og ligger plassert midt på tabellen. På de siste tre kampene er det bare blitt ett poeng.

Darron Gibson har måttet stå over de fire siste kampene, men er trolig med igjen i dag. Midtbanekollegaen Jack Rodwell og Seamus Coleman er fortsatt ute med skader.

Troppen: Howard, Mucha, Neville, Hibbert, Distin, Jagielka, Heitinga, Baines, Cahill, Drenthe, Fellaini, Pienaar, Osman, Barkley, Gueye, Jelavic, Stracqualursi, Anichebe, Vellios, Gibson, McFadden.

Everton vant det motsatte møtet 1-0 i desember.

Swansea har fått en fantastisk selvtillit, og vet at de kan slå hvem som helst i serien. For waliserne er hver kamp og seier en fest. Formsvake Everton har lite å kjempe for i serien og møter Sunderland i FA-cupen allerede om tre dager. FA-cupen har nok høyest prioritert for Liverpool-klubben om dagen, og det er en av grunnene til at vi anbefaler spill på Swansea.

Vi ender opp med en dobbel til 3,79 i odds:
31. Chelsea – Tottenham 1,85 - 3,25 - 3,80
49. Swansea – Everton 2,05 - 3,00 - 3,05

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.