RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny nedtur for Ullevålseter

Foto: Scanpix / AP Photo / Natacha Pisarenko
Sist oppdatert:
Pål Anders Ullevålseter tapte mye tid til teten også på 2. etappe av Rally Dakar.

Mandag kom nordmannen i mål over 20 minutter bak etappevinner Cyril Despres fra Frankrike. Det holdt bare til 28. beste tid.

Etappen gikk over 440 kilometer fra Cordoba til San-Miguel de Tucuman i Argentina.

Ullevålseter mislyktes dermed for annen dag på rad i rallyet der han opplevde suksess i fjor. I 2010-utgaven av ørkenrallyet imponerte 42-åringen med å ende på annenplass sammenlagt i tillegg til at han vant den 13. etappen.

Nå ser det hele mye mørkere ut med tanke på en topplassering.

Ullevålseter ligger på 29.-plass sammenlagt, 33 minutter og 24 sekunder etter ledende Despres. Sistnevnte var den eneste som slo Ullevålseter i samme rally for et år siden.

Pål Anders Ullevålseter har deltatt i åtte Dakar-rally tidligere. Han kjører i år for første gang på en motorsykkel av typen 450 Rally KTM. Ved alle tidligere anledninger har nordmannen og de argeste konkurrentene benyttet den større modellen 690 KTM.

Ullevålseter måtte vente helt til november før han fikk den nye motorsykkelen. Antall treningstimer på 450-versjonen har derfor vært begrenset i forkant av rallyet.

Sjekk siste sportsnytt her

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere