Gå til sidens hovedinnhold

Ny norsk nedtur

Men Anders Jacobsen er på gang.

Det vil seg ikke for de norske hoppgutta denne sesongen. Det som tidligere sesonger har vært verdens beste hopplag, henger nå ikke sammen i det hele tatt.

Roar Ljøkelsøy og Bjørn-Einar Romøren ble sendt hjem tidligere denne uken, men heller ikke de som er igjen har imponert veldig.

Sist Anders Jacobsen hoppet i Innsbruck vant han rennet. Og etter en god kvalifisering var det forventet at han skulle kjempe i toppen. Men førstehoppet levde ikke opp til forventningene, det ble 121,5 meter.

Det holdt til en 11.plass før finaleomgangen. Der løftet Jacobsen seg og hoppet. 126,5 meter. Dessverre hoppet de foran også bedre, og dermed avanserte Jacobsen kun én plass. Det holdt likevel til en plassering blant de ti beste. Dermed er det lov å håpe på enda bedre prestasjoner fra Jacobsen i Bischofshofen.

Tom Hilde hoppet 116,5 meter og lå på 21.plass etter den første omgangen. I andreomgangen hoppet han 122,5 meter og avanserte dermed to plasser til 19.

Johan Remen Evensen kom seg også til andreomgangen. Han hoppet 119 meter i begge omganger. Det holdt til 21.plass, men han falt da også syv plasser fra 14.plass i førsteomgang.

Anders Bardal har hatt en veldig skuffende hoppuke, etter god hopping før jul. Trønderen kom seg ikke til finaleomgangen, med et hopp på 115 meter.

Wolfgang Loitzl presterte to gode hopp og klinte til med 128,5 i andreomgangen. Det holdt til seier. På plassen bak kom Gregor Schlierenzauer og Martin Schmitt.

Loitzl festet dermed et grep om hoppukeledelsen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken