RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny norsk seier i Kina

Foto: Cornelius Poppe/ NTB scanpix
Sist oppdatert:
Melissa Bjånesøy scoret i debuten.

Med sin første landslagsscoring sørget Melissa Bjånesøy for at de norske fotballjentene slo Kina 1-0 i en firenasjonersturnering mandag.

Sandviken-spissen kom inn for Cecilie Pedersen etter 81. minutter og hadde bare vært på banen i sju minutter da hun satte inn matchvinnermålet.

- De beste lagene har spisser som presterer godt på et høyt nivå, både i serie og internasjonalt. Melissa er en sånn type. Hun er rolig og kald. Jeg er ikke overrasket over at hun scoret, sa assistenttrener Roger Finjord til fotball.no.

Hun sikret dermed Norge full pott så langt i turneringen. Trener Even Pellerud debuterte med 2-0 over Sør-Korea lørdag.

Norges Fotballforbund rapporterer om en fortjent norsk seier. Jentene jobbet enormt til tross for at de er stinne av trening.

Norge avslutter firenasjonersturneringen i Kina med kamp mot Canada onsdag. (©NTB)

Norges startellever (4-4-2):
Ingrid Hjelmseth - Toril Akerhaugen, Marit Fiane Christensen, Nora Holstad Berge, Ingrid Ryland - Leni Larsen Kaurin, Gry Tofte Ims, Ingvild Isaksen, Kristine Hegland - Cecilie Pedersen, Isabell Herlovsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere