RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Oilers-trener irritert allerede

Sist oppdatert:
Gunnar Johansson er ansatt som ny trener i Stavanger Oilers. Og svensken har rukket å bli irritert allerede.

– Spillerne viser en herlig innstilling og stor fart, men det irriterer meg at de ikke avgjorde kampen i første periode. Førsterekken sløste for mye med sjansene. Ekstrapucker kan de spille når de leder 5-0. Ishockey handler om å vinne, sier en engasjert Johansson til Rogalands Avis.

Han ble kontaktet av Oilers onsdag. Natt til torsdag satt han seg i bilen og kjørte fra Karlstad til Stavanger. Han så laget tape 2-4 mot Stjernen, og ble enig med Oilers om en kontrakt i løpet av torsdagen.

- Spennende
– Oilers virker veldig spennende. Det skal bli gøy med noe nytt, sier 50-åringen, som har en fortid som trener i Nybro Vikings, Malmö og Färjestad. Han ble løst fra kontrakten med førstnevne for en måned siden.

Det ble spekulert i at Wayne Flemings var mannen som skulle ta over roret. Dette ble altså ikke noe av.

Spillerne på Stavanger Oilers blir ledet i treningssammenheng av sin nye trener allerede fredag ettermiddag. Da samles de i Siddishallen for å klekke ut de første delene av slagplanen som skal sende Stavanger Oilers langt i sluttspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere