RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Egerton/SCANPIX

Ny opptur for Leeds

Vi tror Leeds tar en ny seier til flott odds hjemme mot West Ham lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Mer motgang for Nordtveit
Tippetips: Ny smell for Tottenham?
Premier League/FA-cup: Oversikt over skader og karantener
V75 Momarken: Gigantiske 60 millioner i potten

Lørdagens langoddsprogram består av 83 spilleobjekter. På grunn av helgens kvartfinaler i FA-cupen, er det en litt amputert Premier League-runde denne helgen. I Championship spilles det som vanlig full serierunde. For øvrig er det en rekke vintersportdueller. Det spilles kvartfinaler i sluttspillet i den svenske eliteserien i ishockey. Det er flere treningskamper med Tippeligalag involvert og det spilles naturligvis toppfotball over hele fotball-Europa.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

I anledning at vi teller ned til Tippeliga-start inviterer vi deg til en konkurranse hvor du både kan vinne verdens beste mobiltelefon og en haug med Flax-lodd. Vi trekker ute en vinner som får en Samsung Galaxy Note, kalt verdens beste mobiltelefon av amobil, og 10 Flax-lodd. I tillegg trekker vi ut ytterlige 9 vinnere som også får 10 Flax-lodd.

Konkurransen
I 1991 fikk den øverste divisjonen i Norge navnet Tippeligaen, hvem vant den første sesongen?

A Rosenborg
B Vålerenga
C Viking

For å svare sender du ntkonk + bokstav på sms til 2242 (eksempelvis ntkonk A). Returmeldingen koster 1 krone. Mobilnummeret ditt vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner en av premiene. Konkurransen går fram til 31. mars.

Dagens langskudd
Crystal Palace - Hull
To formsterke lag som møtes i Championship her. Hjemmelaget står uten tap på sine åtte siste seriekamper (2-6-0), mens opprykksjagende Hull er uten tap på sine ti siste seriekamper (4-6-0). Hull er inne på sjetteplass og playoff etter den råsterke borteseieren mot Cardiff tirsdag (3-0). Palace mangler noen viktige spillere i ettermiddag. Vi mener Hull er det beste laget av disse to og da må vi jage borteseieren. Vi synes Hull burde vært knepen favoritt og 2,60 på borteseier er et soleklart langskudd denne lørdagen.

Augsburg - Mainz
Tysk bundesliga. Hjemmelaget har funnet formen og står med 2-6-2 på sine ti siste seriekamper. Er dermed kommet seg over både nedrykkstreken og kvalifiseringsstreken, men det er kun ett poengs forsprang. Sterke 0-0 hjemme mot serieleder Borussia Dortmund hjemme sist helg. Mainz er også i brukbar form, men det er på hjemmebane laget levere. Borte står Mainz med svake 1-7-4. Vi mener hjemmelaget skal være favoritt her og 2,60 på at fremgangen fortsetter for Augsburg må testes.

Dagens avslag
La Liga
Det spilles fem kamper i LA Liga i kveld og etter å ha sjekket samtlige av disse er det bare å melde pass. Laber odds på Barcelona i bortemøtet med Sevilla, og de fire øvrige kampene ser akkurat like åpne ut som oddsen indikerer. Styr unna.

Parma - Milan
Hjemmesterke Parma kan utmerket godt stelle i stand for et fortsatt meget skaderammet Milan. Det står 1-1-2 på de fire siste tilsvarende oppgjørene og selv om Milan har imponert den siste tiden, ser vi ingen verdi i 1,75 for borteseieren her.

Dagens spill
Leeds - West Ham
Vi hadde tro på Leeds hjemme mot Southampton tredje sist, men til tross for voldsomt overtak måtte Leeds se seg slått (0-1. Tok så et solid bortepoeng mot sterke Hull, før de innfridde vårt langskudd borte mot Middlesbrough sist søndag. Med ti kamper igjen er det kun fire poeng opp til playoff. Alex Bruce og Leigh Bromby er fortsatt ute med skader, ellers er det ingen bekymringer for manager Neil Warnock. Spillemessig har det vært klar fremgang i det siste og defensivt er det blitt veldig mye bedre. Kun Southamptom har scoret på Leeds i de fire sist seriekampene.

West Ham har falt ned til tredjeplass etter to skuffende uavgjorte hjemmekamper mot Watford og Doncaster. Kun en av de fire siste seriekampene er vunnet og slikt blir det ikke opprykk av. Undertegnede har aldri vært en fan av Sam Allerdyce som manager, han trives nok best med å trene lag som kan slå nedenfra. Lyspunktet er London-klubben har én kamp til gode på både Reading og serieleder Southampton og kan komme á poeng med sistnevnte. Winston Reid, Julien Faubert, Guy Demel og Papa Bouba Diop er alle uaktuelle.

Vi har veldig god tro på Leeds i ettermiddag til tross for at the Hammers er bra borte (10-3-4). Leeds er i bra form, mens West Ham har skuffet voldsomt mot svak motstand den siste tiden. Bookmakerne og Norsk Tipping har gjort West Ham til favoritt her, det kjøper vi ikke i det hele tatt. 2,55 på Leeds-seier må vi teste og kampen kan spilles som singel. Vi velger imidlertid å ta med oss en kamp til fra Championship.

Ipswich - Peterborough
Ipswich fortsetter å imponere med gode resultater. Med flotte 5-2-1 på de åtte siste seriekampene, inkludert uavgjort borte mot serieleder Southampton og topplaget Hull i de to siste kampene. Den dårlige sesongstarten gjør imidlertid til at Ipswich ikke ligger høyere enn 16. plass. Grant Leadbitter, som scoret to mål Southampton, er friskmeldt til dagens kamp. Dermed er bare midtbanespilleren Jimmy Bullard uaktuell.

Peterborough slo til med 3-1 hjemme over Blackpool forrige helg og ligger nå 10 poeng over nedrykksstreken. Ingen skadeproblemer i troppen. Borte står laget med 0-3-3 på de siste seks og totalt på reise har Peterborough 3-6-9.

Det ser ut som en veldig bra sjanse for Ipswich dette og selv om hjemmeoddsen ikke er mer enn 1,60 spiller vi Ipswich i kombinasjon med Leeds. Vi får da en dobbel til 4,08 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 62 Leeds - West Ham 2,55 2,80 2,35
Kamp 67 Ipswich - Peterborough 1,60 3,20 4,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere