Gå til sidens hovedinnhold

Ny Red Bull-runde

Ingen avklaring før tirsdag fra Petter Northug.

BEITOSTØLEN/OSLO (Nettavisen): - Kanskje, svarte Petter Northug da han etter søndagens stafettseier fikk spørsmål om han har bestemt seg for om han vil undertegne en sponsoravtale med Red Bull.

Avtalen var omtrent den største saken i norske medier i forrige uke, og mektige personer som Tove Paule, Jacob Lund og Bjørn Dæhlie har gitt Northug en advarende pekefinger. De mener alle at Northug sender ut uheldige signaler ved å markedsføre den koffeinholdige drikken.

KOMMENTAR: Jacob Lund i koffeintåka

Samtidig har generalsekretær Bård Amundsen gjort det helt klart at Norges Skiforbund vil godkjenne en avtale mellom Northug og den østerrikske energidrikkprodusenten.

Søndag kveld varslet pappa og manager John Northug at avgjørelsen ville bli tatt søndag og kommunisert via en pressemelding mandag, men nå er prosessen forskjøvet ytterligere.

- Vi tar en siste grundig gjennomgang i løpet av dagen, for å være helt sikre på at vi tar den riktige beslutningen. Pressemeldingen kommer ikke før tirsdag, sier markedsamsvarelig Terje Julusmoen i Team Northug til Nettavisen mandag.

Petter Northug gjorde det søndag klart at han anser seg som ferdig med saken, og at han ikke kommer til å kommentere en eventuell avtale ytterligere.

- Jeg er skiløper. Jeg har folk som tar seg av alt rundt, sa Northug.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Kommentarer til denne saken