RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny rolle for Berge

Christian Berges EM er trolig over. Nå skal veteranen i stedet prøve å hjelpe Børge Lund og Alexander Buchmann til å lykkes.

ST. GALLEN (TV 2 Nettavisen): Christian Berge håpet i det lengste å bli friskmeldt til å spille videre i EM, men tiden ble for knapp for playmakeren.

- Reglene sier at en må melde inn laget til mellomspillet i dag, og foten er ikke så bra at jeg kunne spilt i morgen og da valgte de å bytte ut, forklarer han overfor TV 2 Nettavisen.

Inn i troppen kommer Jarle Rykkje. Men Berge er ikke helt ferdig med EM av den grunn. Han blir værende som en del av landslagstroppen.

- Jeg forebereder meg som om jeg skal spille. Jeg kommer til å gå gjennom lagene vi skal møte og hjelpe midtbackene og si hva jeg synes er lurt. Så kan de velge om de synes det er lurt og vil bruke det, sier han.

Og hans kolleger Børge Lund og Alexander Buchmann kan sikkert snappe opp ett og annet tips fra Flensburg-Handewitt-proffen.

- Jeg snakker mye med Alex og Børge om spillet og hva vi bør gjøre, sier Berge.

Nå håper han lagkameratene har marginene på sin side i mellomspillet, slik at han kan få sjansen til å være med i sluttspillet.

- Jeg håper jo det. Det hadde selvfølgelig vært artig å være med å få spille noen kamper til, smiler han.

For at Berge skal få spille flere kamper, må Norge dårligst bli nummer tre i gruppen slik at de er kvalifisert til spill om femteplassen eller i beste fall en semifinale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere