RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny seier for blåjakkene

Sist oppdatert:
Ole-Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets vant sin tredje kamp på rad.

COLUMBUS BLUE JACKETS – MINNESOTA WILD: 3-2 Ole-Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets vant 3-2 på hjemmebane mot Minnesota Wild i NHL natt til søndag. Nordmannen oppholdt seg på isen 10.18 minutter. Tollefsen sier til Nettavisen at kveldens match var preget av pirkede dommere, noe som resulterte i mange utvisninger.

- Jeg fikk utrettet mye, men hver gang jeg skulle utpå var det utvisninger. Jeg hadde to eller tre bytt, og da kommer man seg ikke inn i matchen. Det var mange teite utvisninger, og da blir det ikke noe flow på spillet, sier han.

Til tross for lite flyt i nattens match, så var seieren mot Minnesota Wild viktig for å komme videre til sluttspillet.

- De ligger foran oss på tabellen, så det er en viktig seier sånn sett. Vi klarte å skåre to raske, og det gjorde mye for matchen. Nå har vi muligheten til å komme til sluttspillet. Kampen i dag var viktig for oss, sier han til Nettavisen.

Tre strake på rad
Blue Jackets vant 3-2 mot Sabres natt til lørdag, og Tollefsen sier at tre strake seier på rad gjør mye for selvtilliten til laget.

- Det gir et ekstra kick.

Tollefsen var derimot misfornøyd med at han fikk liten spilletid på isen under kveldens match.

- Håper det blir mer spilletid neste match.

Columbus Blue Jackets skåret to mål i første periode og ett i andre, mens Minnesota Wild fikk ett i andre og ett i siste periode. Tollefsen og blåjakkene spiller sin neste kamp natt til onsdag norsk tid.

Seier for Thoresen
Patrick Thoresen og Edmonton Oilers gikk også av med seieren under nattens match på hjemmebane mot Los Angeles Kings, men Thoresen fikk bare 5.40 minutter på isen. Edmonton fikk inn ett mål i første periode, ett i andre og to i tredje, mens Los Angeles Kings skåret ett i første og to i andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere