Gå til sidens hovedinnhold

Ny seier for Gaustad?

Jan Rune Gaustad trener og kjører Langaardsvarten som vant sist. Vi har god tro på at 45-åringen styrer vallaken inn til ny seier i ettermiddagstravet på Jarlsberg.

Klikk her for å se dagens V5-tips

1 Langaardsvarten (V5-1A) var bra i seiersløpet sist. Vallaken ser ur til å bli bedre og bedre for hver start. Han har på papiret en enkel oppgave i dag med fin utgangsposisjon mot hester han normalt skal legge bak seg. Vi tror hesten er moden for en tid rundt 1.30. Det bør kunne rekke til seier. I såfall vil Jan Rune Gaustad ta sin fjerde seier for sesongen og sin triumf nr 130 totalt. Skulle favoritten svikte er løpet straks mer åpent. 5 Våler Frøkna var mye forbedret sist og rangeres nærmest. 4 Spang Mo Best viste slett vilje i Drammen sist, men var positiv treer på Momarken gangen før. Legger han godviljen til ender han blant de fremste. 7 Knuds Støva ble soleklar toer bak kjempetalentet Wessel Odin sist. Nå er motstanden enklere.

Øk vinnersjansene dine med systemspill!

Kjøp Nettavisens eksperttips her

7 Opus One F.H. (V5-2A) kan ikke tape dette løpet feilfritt! Han er sine konkurrenter helt overlegen. Vi garderer på grunn av at han er usikker fra start. Men hersker dog ingen tvil om at dette kan være et bankerobjekt. Jørn Olaf Olsen som trener hesten, sier at dette er den beste traveren han noensinne har hatt. Det sier ikke så lite. Olsen har hatt mange vinnerhester i sin stall de siste 25 årene. 4 Stone Alone er utrolig spennende med Eirik Høitomt som makker. Fireåringen har vist stor fart mellom galoppene. Han kan bli skummel om Høitomt klarer å lose han feilfritt rundt banen. 1 Valuable var godkjent på en bra tid i sitt første løp i Norge. Amerikaneren til Steinar Hammersborg står gunstig til og kan få et "smørløp". Vi er temmelig sikre på at han er ytterligere forbedret med løp i kroppen.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1. mai

I utgangspunktet tror vi det skal kunne rekke med to hester i V5-3A. 3 Delmerica er kraftig på gang. Gikk et fint løp sist og nærmer seg nå fjoåresformen. Kan nok 1.15 på distansen. Møter formsterke 2 Celina De Mill som dessuten omsider står gunstig til. 6 Aces Napoli kan spurte bra med løp på lang vent. Fordel av dette lille feltet og kan avgjøre et slikt oppgjør på kortspeed.

11 Nala Waltz (V5-4A) hadde vunnet lett uten galoppen sist. Det er snakk om en herlig hest som travet 13,5 i sitt siste løp i Danmark. Vi vet Høitomt liker denne hesten spesielt godt og vinnertipper selv fra ellevtespor. 5 Glynis Pride L.B. ruser avgårde. Holdt veldig lenge på 2140 meter mot gode hester sist. Nå er det snakk om en halv runde kortere. Får vi se 1.13-tallet også i ettermiddag? 6 No Name De Hess er blant de bedre i dette feltet. Er galopplysten, men feilfritt skal han kunne kjempe i striden.

2 Pippi's Tibur jager sin fjerde strake seier. Den kan absolutt komme. Han trives ekstra godt i tet og blir laddet for tet. Vinner om han ikke blir for stri. 4 I Pitstop er bedre enn hva de siste resultatene forteller om. Må strekes. 9 Mysterious forventes mye forbedret i dag. 8 Cazina er god på kortspeed, men det skal klaffe ekstra fra dårlig spor.

Trykk her for tips til ettermiddags-V5 på Jarlsberg.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken