*Nettavisen* Sport.

Ny seier på Liv Grete

Liv Grete Skjelbreid Poiree pådro seg en bom på dagens skiskyttersprint, men vant likevel.

07.01.04 19:39

Liv Grete var 5,7 sekunder foran Uschi Disl i mål.

- Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk til. Før rennet var jeg veldig spent på formen min. Jeg var sliten og tom mentalt etter løpene i Osrblie. Derfor var det godt å hvile ut i jula. Nå føler jeg meg klar for ny giv, sier Skjelbreid Poiree til NTB.

Harde løyper
- Det var knallharde løyper denne gangen. Bratt oppover og hardt også ned. Det ga ingen hvile. Nå håper jeg på å jobbe videre og så prikke toppformen til VM, legger hun til.

Gunn Margit Andreassen skjøt feilfritt og gikk seg inn til en sterk sjetteplass. Linda Tjørhom leverte også en sterk konkurranse, og endte på delt 10. plass.

Ann-Elen Skjelbreid viste at ting er på gang. Med en bom ble det til slutt 14. plass.

Fullt så bra gikk det ikke for Gro Istad-Kristiansen eller Liv Kjersti Eikeland, som havnet et stykke ned på listen.

Fredag er det jaktstart.

BAKGRUNN:

VM i Tyskland er en snau måned unna, og ettermiddagens renn blir en god pekepinn på hvor god form jentene er i. Særlig spennende blir det å se om Gro Istad-Kristiansen kan gjenta bedriften fra Hochfilzen i begynnelsen av desember, der hun ble nummer to.

Norge stiller med følgende skiskyttere til start: Gunn Margit Andreassen, Gro Istad-Kristiansen, Liv Grete Skjelbreid Poiree, Linda Tjørhom, Liv Kjersti Eikeland, og Ann Elen Skjelbreid.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag