RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny seier til Bjørgen

Sist oppdatert:
Marit Bjørgen vant kvinnenes 5 kilometer fristil på Beitostølen søndag, etter en sekundstrid med Vibeke Skofterud og Hilde Gjermundshaug Pedersen.

Lørdag vant Marit Bjørgen 10 kilometer klassisk på Beitostølen 12,3 sekunder foran Vibeke Skofterud.

På søndagens 5 kilometer klassisk var de to innblandet i en ny sekundstrid.

Ved passering 1,8 kilometer lå sprintdronningen 3,9 sekunder foran Hilde Gjermundshaug Pedersen og 6,9 sekunder foran Vibeke Skofterud.

- Jeg åpnet hardt og ble litt stiv, men klarte å holde tykket og komme godt mot slutten, sier Marit Bjørgen til NRK etter at seieren var sikret.

For til tross for stive lår og en kropp stinn av trening sto trønder-jenta distansen best og kom til mål 7,2 sekunder foran Skofterud på andreplass.

Hilde Gjermundshaug Pedersen tapte noen få sekunder mot slutten og spurtet inn til tredjeplass – kun åtte tideler bak Skofterud. Sammen plassering som på lørdagens 10 kilometer.

- Det var bittert med sprinten på fredag, men når jeg klarte å vinne både lørdag og søndag så er jeg fornøyd med helgen likevel, avslutter Bjørgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere