*Nettavisen* Sport.

Ny seiersrekke?

Foto: Hesteguiden.com

Seiersvante Spang Korbest var tilbake som en vinner sist, og vi tror han fortsetter seiersmarsjen på Jarlsberg i kveld.

12.07.13 08:23

Fredagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Lycksele i Sverige hos Norsk Rikstoto, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang i Halmstad i Sverige samt til en V65-omgang på Jarlsberg i Vestfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Til løpene på Jarlsberg i kveld synes vi 4 Spang Korbest har veldig fine forutsetninger i V65-2, og vi har vondt for å se at storfavoritten taper dette løpet. Etter seks strake triumfer gikk han på en smell i den nest siste starten, men da var han halssyk. Han var tilbake som en vinner på fine 27.2 over en sprint i et tøft V75-løp i den siste starten, og løp i kroppen etter en mindre pause har trolig gjort godt.

Langslått av favoritten i den siste starten var 1 Stensvik Iver, og vi tror ikke han rår på favoritten denne gangen heller. En god vinner på 29.8 full vei var 3 Valle Jerven i den siste starten, men det var i veldig billig lag. Vi tror ikke Solberg-traveren holder samme klassen som storfavoritten, og vi velger å tro at kusk i superform, Vidar Hop har full kontroll på dette løpet med Spang Korbest.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi går tynt
Vi tror tre hester gjør opp om seieren i et stayerløp for varmblodshester i V65-4, og fremst setter vi 11 Orlando Piner. Vi likte veldig godt 4-åringen i våres, og han rapporteres å trene fint. Han støter dog på kvalifisert motstand, og muligens trenger han et løp i kroppen etter litt pause før storformen innfinner seg.

Veldig god ti to strake seiersløp har 9 Lovely Coffee vært (vant sprettlett på fine 16.0 full vei sist), og 4-årshoppa som er i rivende utvikling må krysses på alle bonger. I rivende utvkling er også 11 Riverside Touchman (avsluttet solid til sølv på 16.9 full vei sist), og vi tror han trekker fordel av den lange distansen.

I et sprintløp for varmblodshester i V65-5 velger vi å stå på to hester, og da snakker vi om duoen 6 M.T. Good Looking og 9 Lovisa Mykla. Vi tror de to er klart best på kapasitet, og vi satser på at en av dem ter seg. Galoppspøkelse henger litt over dem begge, men de har veldig fine forutsetninger i kveld.

Førstnevnte galopperte vekk det som lignet en sikker seier i den siste starten (slet etter sigende med en hovsprekk), men 5-årshoppa leder dette løpet rundt om i en feilfri utgave. Det er dog perfekte forutsetninger for sistnevnte med bakspor (galoppfaren minker da), og hun legger fort dette feltet på rygg til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Utfordrer favorittene?
I et varmblodsløp i den første avdelingen faller det meste av spillet ned på duoen 1 Thai Cardinal og 5 Oscar Ribb, og begge skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser. I dette løpet dukker det dog opp en veldig spennende hest i form av 8 Somersby, og den hesten har kun 5 % av innsatsene på seg fredag morgen.

4-årshoppa gikk et flott prøveløp på 17.5 full vei, og klart slått var da gode hester som Kenny Pine og Antonio D`estino. Hun gikk rundt 15.0 siste tusen i det løpet, og trener Per Gottling forteller om en hest som trener helt strålende forut for kvelden dyst. Da bør hun vurderes tidlig, og vi krysser på alle våre spilleforslag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.