Gå til sidens hovedinnhold

Ny sesong - nytt seriesystem

Til helgen starter håndballsesongen og denne sesongen skal kvinnene spille etter samme seriesystem som herrene. - Det blir en litt større gambling for oss, sier Larvik-leder Tor Oddvar Moen til TV 2 Nettavisen.

Herresiden har hatt et seriesystem hvor seriemesteren blir kåret gjennom et sluttspill i tre sesonger allerede. Nå følger spinnesiden etter og ledelsen i landets ledende klubb, Larvik, har stor tro på at det vil bli til det bedre.

- Slik situasjonen har vært her hjemme de siste årene, så har det vært enklere for oss å vinne en serie med mange kamper. Det blir en større gambling for oss, sier administrerende leder Tor Oddvar Moen til TV 2 Nettavisen.

Kan prioritere Champions League

Sportslig sett passer det nye seriesystemet Larvik ypperlig. Nå kan de spisse formen mer mot Champions League, da det egentlig er nok for dem å være blant de seks beste til jul.

- Det bør være en formalitet for oss. Når vi går i gang etter jul blir det om å gjøre å posisjonere seg for å få en best mulig vei i sluttspillet. Nå kan mye endre seg på vårparten. Vi kan være uheldig å få skader på nøkkelspillere og ting kan bli annerledes. De siste årene har vi kunne tålt feilskjær, sier Moen.

På herresiden har tilskuertallene gått ned de siste årene. Moen er ikke redd for at det samme skal skje på damesiden.

- Jeg synes det blir feil å skylde alt på et seriesystem. Utfordringen nå er å være tålmodig. Herremodellen har endret seg fra år til år. I tillegg har det vært stor spillerflukt, forklarer han.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene