Gå til sidens hovedinnhold

Ny sesong i Managerleague

Slik forbereder du deg optimalt til den nye sesongen i Managerleague.

Torsdag ettermiddag starter den 43. sesongen i det populære og norskutviklede managerspillet Managerleague, som Nettavisen har et samarbeid med.

Selv om selve seriespillet først starter mandag 1. desember, er det lurt å starte sesongforberedelsene allerede i dag.

Cup og trening
De neste dagene bør du bruke til å spille cuper og treningskamper. I tillegg er treningsleir viktig for at laget skal stille så godt forberedt som mulig til den nye sesongen.

Det arrangeres cuper både lørdag og søndag, men husk at du bør delta i cuper der motstanderne holder omtrent det samme nivået som laget ditt – spesielt hvis du har et nystartet lag (6. divisjon i det norske ligasystemet).

Meld deg på her!

Moralen er viktig
Søndag klokken 18 er det tid for treningsleir. Et tips er å legge denne utenlands (for å heve moralen i laget) og til en luksusresort (for å heve spillernes fitness). For å få størst mulig utbytte av leirene, er det best å legge opp til hardtrening. Du avgjør selvsagt selv hvordan du bruker ressursene dine, men moralen er viktigere enn du kanskje tror i kampsituasjon.

Husk også å ta ut ditt beste lag i startelleveren før serieåpningen mandag.

Den første ordinære treningen starter 09.00 mandag 1. desember, og den første kampen i den nye sesongen sparkes i gang kl. 15.00 samme dag.

Er du fersk som manager, kan det lønne seg å ta en titt på Managerleague-skolen.

Managerleague-sjefen Spinner avslørte flere smarte triks da han stilte på nettreff tidligere i år. Les svarene hans her: Avslørte Managerleague-triks

Lykke til med sesongen!

Nettavisen er en av Managerleagues partnere i Norge.

Les også: 354 spill for prisen av 1