RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sexskandale ryster Premier League

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Spilte mot John Carew lørdag. Avslørt av pressen på lille julaften.

Det britiske stoppertalentet Micah Richards (19) - senest i aksjon for Manchester City mot John Carew og Aston Villa lørdag, henges søndag ut som hovedmann i en ny sexskandale i engelsk toppfotball.

En sjokkerende mobilvideo News of The World har fått tilgang til, viser Richards i heftig omgang med en ung City-fan på et handikapptoalett.

Hadde med kompis
Ifølge avisen figurerer to menn i videoen samtidig, hvor også den andre skal være en kjent Premier League-stjerne.

Begge spilte lørdagens toppkamp mot John Carew i Birmingham.

Nyheten sprekker kun dager etter at Manchester United-stopper Jonny Evans ble anklaget for å ha hatt seg med en 26 år gammel sykepleier under klubbens julefest nylig.

Mens Evans har avvist samtlige anklager, har Richards ennå ikke rukket å kommentere påstandene i søndagens News of The World.

- Bryr seg ikke
Ifølge skandaleavisen er stortalentet Richards, som nylig har spilt seg til fast plass på det engelske landslaget etter solide kamper under trener Sven-Göran Eriksson, lett gjenkjennelig på det 87 sekunder lange klippet.

Videoen skal angivelig stamme fra et hotell i sentrum av Manchester, og er ikke mer enn fem uker gammel. I samme periode spilte England viktig EM-kvalifiserigskamp mot Kroatia - og tapte.

- De bryr seg ikke i det hele tatt. De vasser i penger. For dem er hun bare en ny jente, sier en kamerat av spillerne til News of The World.

Sist i en rekke
Sexskandalen er den siste av en rekke hendelser som virkelig tok av da en 17 år gammel jente påsto å ha blitt voldtatt av fire Premier League-stjerner i London i 2003.

Året etter ble Leicester-spillerne Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair fengslet og innkalt til avhør hos politiet etter å ha blitt anklaget for voldtekt av en prostituert på et hotell på La Manga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere