RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sjanse for Trygg

Mats Trygg satser på at hans lag Färjestad tar en plass i den svenske ishockey-finalen.

Färjestad vant de tre første kampene mot Timrå, og så ut til å gå mot en sikker finaleplass. Men fikk et lite feilskjør i forrige kamp. I en feststemt hjemmearena rundspilte Färjestad Timrå etter alle kunstens regler, men tapte likevel 1-3. Dermed er laget fortsatt én seier fra finalen.

Gode
- Jeg synes vi spilte ganske godt sist, selv om vi tapte. Og kan vi gjenta den spillemessige prestasjonen, så vinner vi. Vi har en veldig god stemning i laget, og vi avgjør i kveld.

- Det var egentlig litt synd at vi ikke klarte det sist, for jeg føler at vi spilte bra. Vi har vel aldri missa så mange alene med keeper i en og samme kamp før, sier Trygg til TV 2 Nettavisen.

Tjener penger
Den eneste som gnir seg i hendene over det tapet, er klubbens økonomisjef. Färjestad fikk dermed en ekstra hjemmekamp i semifinalen. Det medfører en ekstra inntekt på rundt 750.000 kroner netto for klubben.

- Det samme skjedde jo mot Luleå i kvartfinalen. Så vi fikk en ekstra hjemmekamp der også. Det er jo selvsagt ikke bevisst fra vår side.

Vil score
Nordmannen har fått bra med spilletid i semifinalene, men mangler prikken over i`en. Den håper han kommer i kveld.

- Jeg er ganske fornøyd med min egen innsats i sluttspillet. Jeg mangler bare å få inn noen mål. Jeg har ingen poeng i sluttspillet til nå. Og det er ganske uvant til å være meg. Men det kommer vel, sier Trygg.

Revansje
Det kan fort bli en repetisjon av fjorårets SM-finaler. Da tapte Färjestad for Västra Frölunda – som nå har utlignet til 2-2 i kamper mot Per Åge Skrøders HV 71.

- Det hadde vært veldig gøy og fått revansje på Frölunda. Men også en finale mot en nordmann hadde vart veldig moro, avslutter Mats Trygg overfor TV 2 Nettavisen.

Både semifinaler og finaler spilles i best av sju kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere