RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny skade for Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Florent Sinama-Pongolle scoret ett av målene da Liverpool hevnet det forsmedelige cuptapet for Bolton tidligere i sesongen. Men jubelen fikk en bismak.

LIVERPOOL - BOLTON 3-1: Liverpool vant 3-1, men fikk nok en skade da Chris Kirkland bristet en finger. Keeperen mister de neste tre-fire ukene. Det betyr at Jerzy Dudek kommer inn i laget igjen i neste kamp.

Resultatmessig gikk det i alle fall bra.

Søt smak av hevn
Sami Hyypiä ga Liverpool ledelsen i det 29. minutt. Florent Sinama-Pongolle økte til 2-0 to minutter etter pause, mens Vladimir Smicer la på til 3-0 sju minutter senere.

Hevnen var fullbyrdet.

Fansens misnøye med både laget og manageren vokste seg nemlig stor da Bolton slo Liverpool ut av ligacupen tidligere denne sesongen. Den elendige ligaformen, de mange unnskyldningene og til slutt exit fra ligacupen ble for mye for mange på The Kop.

- Det var en fortjent seier. Bolton kom hit som et formlag med bare ett tap på sine siste ti kamper. De har gode spillere, og et system som er vanskelig å spille mot. Derfor valgte jeg å bruke Harry og Florent på topp, for å skape trøbbel med deres fart og bevegelse, sa Houllier etter kampen.

Kewell tilbake
Uansett hvor lojale styret i Liverpool er til sin manager, er det liten tvil om at Gerard Houlliers posisjon i klubben er truet. Seieren over nettopp Bolton andre juledag kom derfor som sendt fra himmelen.

Manager Houllier kunne også glede seg over at Harry Kewell var tilbake i startelleveren. Den tidligere Leeds-yndlingen gikk inn på topp sammen med unge Florent Sinama-Pongolle, mens Emile Heskey ble satt på benken.

Men fortsatt er skadelisten vond; Steve Finnan, Stephane Hencoz, Michael Owen og Milan Baros er navn Houllier vil ha i startelleveren - ikke hos fysioterapeuten. Og nå kan han legge Chris Kirkland til listen. Igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere