Gå til sidens hovedinnhold

Ny Skeid-opptur

For konkurstruede Skeid betydde onsdagens cupseier mot Lørenskog mer enn normalt.

BISLETT: Kim Nysteds sene scoring sikret ikke bare en ny sportslig opptur, men for Skeid betyr også seieren at klubben har muligheten til å tjene gode penger på nok en hjemmekamp.

- Klubben trenger alle pengene den kan få, så dette var en viktig seier. Nå håper jeg vi får en ny hjemmekamp, og det beste hadde vært å få et nytt 2.-divisjonslag. Da kan vi kanskje komme oss enda en runde videre, sier matchvinner Nysted.

På rett sted

Selv om både Skeid og Lørenskog hadde hatt store sjanser, så det ut til å gå mot ekstraomganger da Nysted dukket opp. Med kun tre minutter igjen å spille av ordinær tid dukket spissen opp i feltet og headet ballen i mål fra kort hold.

- Det var lenge siden sist jeg hadde scoret, så det var godt å score igjen. Det får ikke blitt så mye bedre enn å avgjøre tre minutter før slutt, smiler Nysted.

Tidligere i kampen hadde han blant annet misset på en kjempesjanse, etter å ha tråklet seg gjennom Lørenskog-forsvaret på vakkert vis.

- Det er slike sjanser jeg skal score på, men dessverre gikk ballen i stanga.

Sportslig opptur

Selv om det går tungt økonomisk for Skeid, kan i alle fall klubben glede seg over gode resultater sportslig. Laget leder for øyeblikket sin 2.-divisjonsavdeling, og med avansementet til 2. runde i cupen fikk Skeid nok en opptur onsdag.

- Vi har fått en god start, og gutta står sammen til tross for den tunge situasjonen klubben er i, forteller Kim Nysted.

To av seks fra Oslo videre

Seks lag fra hovedstaden var i aksjon i onsdagens cupkamper, men bare Kjelsås klarte å ta seg videre til 2. runde sammen med Skeid.

Nordre Aker-laget hadde besøk av Fram Larvik, og Kjelsås vant kampen 4-2.

For Manglerud Star, Oslo City og 3.-divisjonslaget Grorud gikk det dårligere. Sistnevnte tapte 1-2 hjemme for Eidsvold Turn. Manglerud Star tapte 2-3 borte for FF Lillehammer, mens Oslo City røk med stygge 2-5 i bortekampen mot Brumunddal.

Frigg var nærmest av de andre lagene, og holdt Nardo til 0-0 borte helt ut ekstraomgangene. I straffekonkurransen kom imidlertid Frigg til kort.

Reklame

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner lørdag