Ny smell for Chelsea

Foto: Reuters/Scanpix

Trenger poeng mot Valencia for å sikre avansement.

24.11.11 00:11

BAYER LEVERKUSEN - CHELSEA 2-1

Chelsea var på vei til videre avansement, men en svak avslutning på kampen mot Leverkusen sørget for at Gruppe E er vidåpen før siste runde.

I helgen sørget en sen scoring for at Andre Villas-Boas mannskap røk på et 2-1-tap for Liverpool. Historien skulle gjenta seg i Champions League.

Sterk Drogba
Det så lovende ut da Didier Drogba stakk i bakrommet og mottok ballen fra Daniel Sturridge. Ivorianeren vendte vek Friedrich og banket ballen i det lengste hjørne. En sterk prestasjon av Chelsea-spissen.

Michael Ballack møtte sine tidligere lagkamerater i Chelsea, men noterte seg ikke for annet enn et gult kort.

Det gjorde derimot Eren Derdiyok, som scoret på sin første touch på ballen etter et flott innlegg fra Castro på motsatt side.

Bosko Ivanovic og Didier Drogba hadde gode muligheter til å sørge for tre poeng til Chelsea, men ingen av de to lyktes med sine skuddforsøk.

Avgjorde på overtid
Da viste Manuel Friedrich hvordan det skal gjøres. Nok en gang var det Gonzalo Castro som var servitør da tyskeren steg til værs og stanget ballen i mål fra ti meter.

Alt i alt var det ikke ufortjent at alle poengene ble igjen i Leverkusen etter den dramatiske kampen på Bay Arena.

Chelsea, som har gått videre til sluttspillet i sine åtte foregående forsøk er avhengig av poeng mot Valencia for å gå videre.

Skulle det ende uavgjort i den siste kampen mellom Chelsea og Valencia er det bortemålsregelen som avgjør, ettersom den første kampen endte 1-1.

I den andre kampen i Gruppe E utklasset Valencia belgiske Genk og vant 7-0.

Roberto Soldado (3), Jonas, Tino Costa, Artiz Aduriz og Pablo Hernandez scoret spanjolenes mål.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.