*Nettavisen* Sport.

Ny smell for Knudsen

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Norges landslagskeeper må belage seg på nytt skadeopphold.

16.05.11 20:50

STABÆK - SOGNDAL 0-1: Sogndal tok mandag sin første seier for sesongen. Den kom takket være Mats Solheims fenomenale langskudd snaut ti minutter før pause.

Høyrebacken traff godt fra 26 meter og så ballen stige i mål ved høyre kryss før han kunne slippe jubelen løs.

For et lag som kom til denne bortekampen med bare to scoringer på sine seks første kamper, var det naturlig nok en berusende følelse.

Jevnt i toppen
Målet holdt dessuten til at Sogndal kunne ta med seg alle poengene hjem. Harald Aabrekks lag ligger fremdeles sist i Tippeligaen, men nå er avstanden opp til Viking bare ett poeng.

Stabæk ville med seier ha ligget alene på topp i Tippeligaen, men befinner seg i stedet på sjetteplass med tolv poeng. Så jevnt er det i Tippeligaen.

Jon Knudsen kunne neppe ha gjort noe med baklengsmålet. Jan Kjell Larsen kan i alle fall ikke lastes. Nå ser det ut til at Larsen kan bli stående som førstevalg en stund til.

Hell i uhell
Knudsen, som nylig gjorde comeback etter en fingerskade da han spilte i cupen, skadet seg nemlig på trening mot slutten av forrige uke.

- Jeg fikk en smell i det høyre kneet på trening torsdag. Det forårsaket en blødning innenfor kapselen. Jeg fryktet det verste, et avrevet leddbånd eller menisk. Det kunne ha betydd operasjon og et avbrekk på fire-fem nye uker, minst. Men MR-bildene viser ingen alvorlig skade. Da blir det rolig sykling og balansetrening fram til onsdag-torsdag, sier Jon Knudsen til NTB.

Knudsen forteller at han holder landslagsledelsen informert om situasjonen. Norge møter Portugal i en svært viktig EM-kvalifiseringskamp i Lisboa 4. juni.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.