Ny smell for New York Rangers

Foto: Elsa / Getty Images / All Over Press

Nordmannen med assist lagets fjerde strake tap.

13.12.13 08:12

New Jersey Devils (4-3), Washington Capitals (4-1), Nashville Predators (4-1) og Columbus Blue Jackets (4-2) har slått New York Rangers på rekke og rad.

Alle fire har scoret fire mål på Manhattan-laget, som selv bare har sju mål på disse kampene. Problemet er altså både defensivt og offensivt.

Problemet står også i mål. Det er uvant for Rangers.

Henrik Lundqvist slapp inn tre mål på 13 skudd og ble benket etter bare 11,10 minutter av kampen.

- Det var definitivt ingen god følelse. Det viktigste for meg er å beholde troen på meg selv. Slik situasjonen er nå, er det viktig at jeg starter kamper og når jeg ikke redder skuddene tidlig, skader det både meg og laget. Hva kan jeg si? Jeg er nødt til å spille bedre, sier Henrik Lundqvist til New York Daily News.

Da Rangers slet i starten av sesongen, kunne man forklare det med at alle kampene ble spilt på bortebane på grunn av utbedringer i Madison Square Garden. Men disse fire strake tapene har alle kommet hjemme i MSG.

En av dem som scoret på Lundqvist, var den tidligere Rangers-spilleren Artem Anisimov. Han spilte sin første kamp mot Rangers etter byttehandelen som sendte Rick Nash til Mats Zuccarellos lag.

Anisimov satte inn 2-0-målet.

- Jeg var veldig oppspilt før denne kampen. Jeg hadde så mange følelser. Jeg hadde lyst til å spille en god kamp og ha det moro. Vi vant, så det er bra, sier Anisimov ifølge NHL.com.

Mats Zuccarello hjalp Rangers inn i kampen igjen i tredje periode, med en nydelig pasning til backen Dan Girardi, som satte pucken i mål forbi Mike McKenna. Det reduserte til 2-3, men Columbus fikk 4-2 rett før slutt gjennom Ryan Johansen. Matt Calvert og David Savard scoret de øvrige målene for blåjakkene, mens Dominic Moore satte inn Rangers' første.

Rick Nash var -2 og hadde ingen skudd på mål i løpet av 22,51 minutter på isen. Som lagets store stjerne har han vært en skuffelse denne sesongen. 29-åringen har seks mål og elleve poeng på 16 kamper, og er -3 totalt.

Zuccarello fortsetter imidlertid å gjøre poeng. Oslogutten er oppe i 21 poeng på 31 kamper, og alle poengene har kommet i løpet av de 24 siste matchene hans. Natt til fredag spilte Zuccarello 19,41 minutter.

- Det er tøft når man havner under med tre mål. Jeg synes spillerne stort sett forsøkte å kjempe seg inn i kampen igjen. Vi hadde sjansen. Vi fikk redusert til ett mål. Dessverre må du ta noen sjanser når du ligger under. Det er derfor de fikk det fjerde målet, sier Rangers-trener Alain Vigneault.

New York Rangers ligger nå på tolvteplass i den østre avdelingen.

Se høydepunktene her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no)

HTML EMBED

Nattens NHL-resultater:
NY Rangers - Columbus 2-4
Philadelphia - Montreal 2-1
Ottawa - Buffalo 2-1
Tampa Bay - Detroit 2-1
Nashville - Dallas 3-1
St. Louis - Toronto 6-3
Winnipeg - Colorado 3-4
Calgary - Carolina 2-1
Phoenix - NY Islanders 6-3
Edmonton - Boston 2-4
San Jose - Minnesota 3-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.