Gå til sidens hovedinnhold

Ny solid kamp av Norge

Norge tapte nok en kamp i bandy-VM tirsdag, men har fortsatt mulighet til å nå semifinale.

De norske bandygutta har visse forhåpninger i årets VM. Riktignok har de tapt begge kampene så langt, men de kan være fornøyd med å ha gjennomført nok en solid kamp mot Finland tirsdag

– Dette var Norges beste kamp mot oss på fem-seks år. Det er tydelig at de har satset hardt på VM, sa Finlands trener Esko Tammilehto.

– Norge spilte svært bra i den første omgangen. De viste at de faktisk kan spille bra bandy, var attesten fra Ari Holopainen, som scoret 4-3-målet bare to minutter etter Norges 3-3-utligning.

Den norske keeperen Lars Johansson slurvet med et utkast rett etterpå, og dermed kunne Marko Miinala ordne 5-3 til Finland.

– Det gikk ikke denne gangen heller. Vi sa i pausen at vi ikke skulle gjøre noen feil i annen omgang, så er det akkurat feil vi taper på, sa Norges landslagstrener Per-Erik Saikoff.

Sverige og Russland leder oppskriftsmessig, mens Finland ligger på tredjeplass. Fire lag går videre til semifinale. Norge og Kasakhstan har ingen poeng etter to kamper, men avgjør hvem som går til sluttspill når de møtes onsdag.

Bandy-VM tirsdag, grunnspillet:

Finland – Norge 5-3 (1-1)
1653 tilskuere
Mål: 1-0 Sami Laakkonen (17), 1-1 Pål Hanssen (25), 2-1 Laakkonen (47), 3-1 Samuli Niskanen (49), 3-2 Thomas Moen (54), 3-3 Moen (71), 4-3 Ari Holopainen (73), 5-3 Marko Miinala (78).
Utvisninger: Finland 50 min., Norge 25 min.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene