RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny spennende lørdag for Tengsareid

Sist oppdatert:
Åsbjørn Tengsareid har tre fine oppsitt i lørdagens V75. Her kan du lese hans egne vurderinger av sjansene.

Her finner du Nettavisens tips til V75-løpene.

Sigbjørn Kolnes, Geir Stangeland og Kjell Ove Risa sørger for tre flotte oppsitt for den velkjørende rogalendingen lørdag. Reado November imponerte på Leangen i sin siste start. Smooth Criminal utvikler seg stadig og kan fort lede fra start til mål, mens Mjølner Turbo er en hest som er riktig så god i sine beste stunder.

I V75-1 skal Smooth Criminal for første gang ut i rikstotoen, men gjør han en lignende innsats som i de siste løpene, skal han hevde seg høyt oppe. – Han har hatt en pause grunnet sykdom på stallen til treneren, men formen tror jeg skal være konservert. Jeg synes hesten har et fint løp lørdag, og han er også rask fra start på volte. Vi prøver å beholde sporet og lede så lenge det går. Han har gjort gode innsatser i det siste og utvikler seg hele tiden. Jeg tror han kjemper høyt oppe, og ville absolutt hatt ham med på bongen, sier Åsbjørn Tengsareid.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Reado November avgjorde enkelt på Leangen sist, og blir favoritt i V75-4. – Han har gått opp en klasse nå, men jeg synes han viste så fin form og gode takter på Leangen sist at han skal takle det. Sporet er bra, og jeg kjører for teten. Han skal ha en god vinnersjanse og jeg skjønner de som spiller ham banker, uttaler Åsbjørn som stadig oftere tar turen østover for å kjøre gode Kolnes-hester.

Les også: Spill her og vinn 30 millioner.

I V75-5 skal Mjølner Turbo prøve å kvalifisere seg til løpet på Vincennes i februar. Innsatsen på Klosterskogen var imidlertid slett.

– Jeg ble skuffet over innsatsen da og er skeptisk til om formen er like god som tidligere. Han kan gjøre noen kjempeløp innimellom, så hvis han er tilbake i slag, kjemper han fort om en trippelplass. Hvis jeg hadde vært spiller, ville jeg tatt med alle tre oppsittene mine på V75-bongen, avslutter den velkjørende Rogalendingen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere