Ny sponsor for «verdens beste sykkellag»?

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Bob Stapleton sier han har to valgmuligheter foran neste sesong.

25.07.11 12:19

Det har lenge vært snakk om HTC-Highroads fremtid.

HTCs, lagets nåværende hovedsponsor, kontrakt går ut etter årets sesong. Det er lite trolig at de fortsetter sponsoratet, i hvert fall med budsjettøkning.

Det har ført til at Bob Stapleton (lagets manager) og hans hjelpere har vært på utkikk etter en ny hovedsponsor i lang tid.

Ønsker seg budsjettøkning
- Ingenting er signert enda, men jeg er optimist.

- Vi har to valg, og vi ønsker oss en treårskontrakt i tillegg til et større budsjett (enn de har nå), sa Bob Stapleton til Süddeutsche Zeitung på søndag ifølge cyclingnews.com.

Det er ingen hemmelighet at Bob Stapleton har sett seg lei av at mange av hans sterkeste ryttere har forlatt laget de siste årene. Mye på grunn av et høyere lønnstilbud og lovnader om en friere rolle. Uten at resultatene nødvendigvis har blitt noe bedre.

Cav trakk seg fra showritt
Så spørs det bare hvor mange av hans ryttere som allerede har funnet seg et nytt lag for de kommende sesongene. Rytterne og lagene står fritt til å offentliggjøre nye avtaler fra og med 1. august.

HTC-Highroad topper fremdeles CQRanking - ranking som baserer seg på den gamle verdensranking - etter Tour de France og kan dermed kalle seg «verdens beste sykkellag».

PS! Mark Cavendish trakk seg fra et kriteriumsritt i den belgiske byen Aalst mandag. Begrunnelse: «viktige sponsorsamtaler».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.