Gå til sidens hovedinnhold

Ny stjernesmell for Liverpool

Jamie Carragher fikk skulderen ut av ledd.

Liverpool så lenge ut til å få med seg et poeng fra White Hart Lane søndag kveld, men da Sotiris Kyrgiakos tapte en hodeduell, og Aron Lennon stormet ifra Paul Konchesky og satte ballen i mål bak Pepe Reina to minutter på overtid, ble det en helsvart kveld for de røde fra Merseyside – igjen.

At grekeren misset på Benoit Assou-Ekottos innlegg kan til nød forsvares, da Kyrgiakos ble kastet innpå bare fem minutter i forkant – totalt nedfrosset etter å ha bivånet London-oppgjøret fra benken de 86 foregående minuttene. Er det en mann du aldri venter skal gå ut med skade, så er det Jamie Carragher.

Les også: Hyller Spurs-spillerne etter thriller

Men denne gangen ei. Liverpool-legenden fikk seg et skikkelig trøkk på en Tottenham-corner i sluttminuttene, var i tydelige smerter, og måtte hjelpes av banen. Diagnosene er ikke gode.

- Ute en måned, hevder avisa Daily Mail mens Liverpools hjemmeside allerede har konkludert med hva problemet er.

- Vi tror han har fått skulderen ut av ledd, og det er en skikkelig nedtur for oss, sier manager Roy Hodgson, og minner om at også om at den danske landslagsstopperen Daniel Agger er ute.

- Og så mange stoppere har vi ikke.

I motsetning til Daily Mail, er Liverpool-manageren mer usikker på hvor lenge den tidligere landslagsstopperen Jamie Carragher kommer til å måtte se Liverpools kamper fra tribunen.

- Jeg vet ikke hvor lenge han er ute, men det er en stund. Det er en alvorlig skade. Både han og Steven Gerrard er nå borte, og begge er klubbens livsverve.

Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken